Czy słyszeliście coś o 2 sezonie? Właśnie skończyłam pierwszy, ale nie będę spoilerować :)
wątpie, w sumie nie wiem co mogłoby się dalej dziać, wieć na tym się kończy :)
trochę mi szkoda, bo zakończenie było (moim zdaniem) denerwujące, dużo spraw niewyjaśnionych.
ale Inori nie żyje a Shu jest niewidomy i w ogóle wszystko wróciło do normy więc nie wiem co można by było dalej z tym zrobić bo takie ciągnięcie na umur nie przyniesie żadnych pozytywnych efektów
Nie będzie. Tylko OVA do gry vn GC: Lost Christmas.
Nawet nie chce. Ostatni odcinek mnie zabił po prostu.
cóż może masz racje napracował się biedak, jeszcze na dodatek był w niej zakochany, trudno czasami potem z tym żyć
Bohater powinien być szczęśliwy na końcu lub mortyfikowany (?), to co go spotkało było gorsze od losu Simona.
racja, kogoś kogo uważała za przyjaciela odciął mu przedramię, a później przyczynił sie do śmierci Inori...a na końcu stał się niewidomy... ale ważnie, że przeżył, że ma przyjaciół to daje jakieś podparcie, nie wszystko się zawszę pięknie układa w życiu :)
trzeba sobie jakoś radzić w życiu,tak jak napisałam wcześniej nie wszystko zawsze musi się układać po naszej myśli... ale tak szczerze to skichali trochę to zakończenie ;/ w sumie wolałabym żeby było inne...takie moje pobożne życzenie;)
powinna być 2 seria !! ZA DUŻO NIEROZWIĄZANYCH ZAGADEK NP;
KTO TO DAATH?? DLACZEGO POWSTAŁA TA APOKALIPSA??
bo wychodzi że to była tylko zazdrość naukowa ze strony przybranego wujka :P