Na pierwszy rzut oka na trailerach widać Dwayne Johnsona, piękne kobiety, szybkie samochody i uroki życia w Miami. Już sama obecność tego aktora w serialu powinna wzbudzać zainteresowanie, a tymczasem serial pozostaje niezauważony.
Oglądalność w Polsce przypuszczam że stoi na poziomie 10-20 tysięcy odbiorców, co z pewnością jest klęską tej produkcji. Jeżeli zainteresowanie tym serialem będzie tak skromne, to nie liczył bym na 2 sezon, a szkoda bo serial bardzo przyjemny w oglądaniu.
Ja mysle ze ludzi zabardzo odeszli od prostoty i zaczeli doszukiwac sie czegos wiecej.
A przeciez tu chodzi o milosc do panienki i fajnych samochodow. ;D
Naprawde swietny obejrzalem 3 odcinki i dawno mnie serial tak nie wkrecil polecam
Właśnie dlatego nie wzbudza zainteresowania, bo gra w nim słaby (aktor?) Dwayne Johnson a serial jest o niczym. No dobra, niech będzie: o dupie maryny. Lepiej pasuje.
Jak się okazuję później, w 3 sezonie mamy lekcję podnoszenia tyłka z fotela. A wcześniej na grupie kilku osób jest zademonstrowane co się dzieję gdy ludzie łatwym kosztem wzbogacają się, jak wtedy trudno jest wygrać z pokusami. Nieodpowiedzialne decyzję, pokonywanie przeciwności losu a wszystko wzbogacone przez efekt wizualny.
Rzeczywiście to mało pomysłowy, przereklamowany serial... Pokaż mi drugi, podobny...
Jasny... ten co został usunięty ma nierówno pod kopułom. Ja na seria natknąłem się po obejrzeniu Doliny Krzemowej i dałem o tym twitta po czym HBO mi odpowiedziało i poleciło to. Jestem naprawdę zadowolony i uważam to za naprawdę konkretny serial w swoim klimacie. Zresztą interesował mnie tu los bohaterów a 3 sezon to był naprawdę genialny.
Przyłączam się do waszego zawodzącego chóru ;-)
Serial bardzo przyjemny, lekki, fajnie się ogląda. Johnsona bardzo lubię, z czego zarzut mogą zrobić mi prawdziwi smakosze wysublimowanego kina, których wysoki status społeczny i takiż poziom intelektualny wykluczają nurzanie się w czymś poniżej Odysei Kosmicznej...
Przyjrzałem się całej dyskusji i stwierdzam, że do tego serialu trzeba podejść z otwartym umysłem. Owszem opowiada historie niezbyt rozgarniętych sportowców, jednak praktycznie każdy z nich przechodzi jakąś przemianę. Nie ma tu nadmiernego intelektualizowania ani szokowania. Fabuła jest prosta, ale w wielu miejscach pouczająca.
Zapraszam do mojej recenzji:
http://www.krytykamator.com/hbo-ballers-recenzja/
Obejrzałam dwa odcinki i tylko się wynudziłam. Dalej się rozkręca i jest lepiej, czy sobie odpuścić?
Zapowiedź piątego sezonu :)
https://www.youtube.com/watch?v=qm4uoCzJnQQ
Więcej najnowszych zwiastunów: Facebook Trailery Srailery
Po 1 sezonie serial zapowiadał się bardzo dobrze, niestety kolejne to równia pochyła. Serial przepełniony amerykańską polityka i rasizmem...
Na pierwszy rzut oka na trailerach widać Dwayne Johnsona, piękne kobiety, szybkie samochody i uroki życia w Miami.
dzięki, już wiem, żeby nie oglądać
niektórzy mają troszkę inne upodobania xd
Ja na przykład nie przepadam za filmami gdzie jest piękna słoneczna ameryczka, drapacze chmur, amerykańskie auta, high school, piękni nastolatkowie.. pewnie jest więcej takich osob jak ja stąd male zainteresowanie serialem