Mam pytanie.Gabrielle Solis ma dwie córki,ale niedawno pojawiła się inna dziewczynka.Więc kto to jest i czy Gabrielle urodziła te dziewczynki czy adoptowała??
Jeśli tak, to uwaga odpisuje:
|
|
|
(UWAGA! SPOILER Z SEZONU 7.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
Juanita Solis (Madison De La Garza) to córka Carmen i Hectora Sanchez. Urodziła się w 2009 roku. Niemal od razu po narodzinach została zamieniona z córką Gabrielle i Carlosa Solis. Zrobiła to pielęgniarka Teresa Pruitt (Patty McCormack), która sama nadużywała alkoholu w pracy. Juanita przyswoiła sobie bystrość umysłu niespokrewnionej z nią Gabrielle ale odziedziczyła cechy fizyczne swego biologicznego i podatnego na otyłość ojca, Hectora.
Celia Solis (Daniella Baltodano) to młodsza córka Gabrielle i Carlosa. Gabi urodziła ją w 2010 roku. Jest ona bardziej spokojniejsza niż jej przyrodnia siostra. Woli przytakiwać matce lub ojcu i zachowuje się tak jak by jej nie było.
Grace Sanchez (Cecilia Balagot) to córka Gabrielle i Carlosa Solis. Urodziła się w 2009 roku. Niemal od razu po narodzinach została zamieniona z córką Carmen i Hectora Sanchez, Juanitą. Zrobiła to pielęgniarka Teresa Pruitt (Patty McCormack), która sama nadużywała alkoholu. Grace jest lustrzanym odbiciem młodej Gabi, pod względem wyczucia mody, jak i szczupłej sylwetki.
Może być?
Żródło polska wikipedia, pod hasłem "gotowe na wszystko".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
(gdybyś chciała odpisać to zrobiłem miejsce, byś nie musiała od razy mimowolnie czytać odpowiedzi)