właśnie weszłam na GOTOWE NA WSZYSTKO FOX LIFE na facebooku
i napisali ze duch Edie pojawi w finale . Ciekawe co będzie robić ; D
nie wiem skąd mają takie informacje bo ja nie mogę znaleźć nic .
albo to prima aprilis ;d hehe sama nie wiem ;D
nic takiego nie bedzie..sprawa pomiedzy Sheridan a Cherry nie zakonczyla sie pozytywnie. a nawet za takiego "ducha" w postaci pani Sheridan beda zmuszeni jej zaplacic...nawet za jakiekolwiek zdjecia ktore pokaza, pani Sheridan nalezy sie kasa.. i po tej calej sprawie itd Sheridan wybije napewno taka kwote, by Cherr-iemu zepsuc wszelkie plany na final. Wiec jedynie na co mozemy liczyc to jakies werbalne wspomnienie o Edie przez Mary Alice lub ktorys z Desperatek..na powrot Nicollette Sheridan na plan naprawde nie liczmy.
Usmiercenie Edie Britt dla mnie byl jest i juz zawsze bedzie nejwiekszym bledem serialu.
Są dwa wyjaśnienia:
- studio ABC zatrudniło inną aktorkę lub dublerkę do zagrania roli Edie Britt
- lub zwyczajny "żart" prima - aprilisowy.
Ja daje 97 % szans, że zrobili to drugie. W maju się dowiemy.
to jest prima aprillis, zadna aktorka nie zastapi Nicolette Sheridan w roli Edie Britt
Zastąpić może: postać Caleba Applewhite była najpierw grana przez Page'a Kennedy, a potem zastąpił go NaShawn Kearse. Gloria Hodge wystąpiła też w odcinku 4x12 jako "cameo", czyli przed kamerą ale bez kwestii mówionej. Każda aktorka o odpowiedniej twarzy, wzroście i kolorze oraz długości włosów może się wcielić w rolę Edie Britt. Pytaniem pozostaje czy podoła legendy postaci i czy sama bohaterka zostanie wprowadzona.