A mnie najbardziej irytuje ich gra aktorska. Wszyscy tak sztucznie grają, że aż patrzeć się na to nie da.
no też ale to jak zwykle bywa w ,,brazylijskich serialach '' nie wiem jaki to nazwać ale ma klimat takich seriali :D
To NIE analogia tylko serial na licencji = serial oparty na zagranicznym formacie, opłacona licencja na zrobienie swojej wersji z prawem do zmian, ale rdzeń musi pozostać ten sam.
PS Pozwólmy każdemu samodzielne ocenić, czy warto ;)
Obejrzałam 1 serie i podobało mi się:) wiadomo że plotkara ma Blair i Chucka więc zawsze będzie mistrzostwem chemia między nimi aż wręcz bija po oczach z ekranu;) ale Barbara i Max również mi się podobają i miły obrazek dla oka tworzą :)
A ja jestem mile nastawiana, wiadomo że tutaj odzywają się tylko fani Plotkary (którą też jestem), ale oglądam wiele telenowel, więc mi to nie przeszkadza, że wyszła wersja latynowska. Tylko ta Blair jest okropna.
Po polsku tego nigdzie nie znajdziesz. Telenowele wyemitowane bądź emitowane aktualnie w Polsce są wszędzie, jest ich wręcz mnóstwwwwwwwwwwwwwoo... Natomiast telenowel z napisami jest mała garść i są to stare klasyczne produkcje z lat 90, bodajże, tak więc po polsku złudna nadzieja, iż znajdziesz gdziekolwiek. Trzeba znać hiszpański, ja go nie znam, ale zamierzam ostro się podszolić, bo coś ostatnio za dużo telenowel latynoskich, których nie mogę obejrzeć właśnie z tego względu. Albo można jeszcze ewentualnie poszperać angielskie napisy, ale to nie to samo co polskie....
Nie fajnie...:( Wiem, że na pewno serial nie przebija ukochanej Manhattańskiej plotkary, ale chciałabym obejrzeć. Barbara i Max stanowią miły widok dla oka :P Ja też nie znam hiszpańskiego. Znam, ale mało co, a oni mówią tak szybko, ze nie umiem się połapać. Jak próbowałam oglądnąć jeden odcinek to źle interpretowałam sceny...:/ Cóż, trzeba mieć nadzieję, że może w końcu wyemitują ją może u nas, albo wstawi ją ktoś kiedyś z polskimi napisami, ale musi to być osoba, która niewątpliwie hiszpański ma w małym palcu...
własnie nie rozumiem czasem ludzi.. Jakby mieli klapki na oczach .. Czemu zaraz trzeba wyśmiac ten serial. Moim zdaniem będzie to coś łatwego do oglądania, miłego dla oka.. nie powróci sie do tej samej Plotkary ale powinno to cieszy ludzi że zrobią coś gdzie można choć troche troszeczke przeżyć to jeszcze raz..