Co uważacie o ostatnim odcinku? Po raz kolejny oglądałam Gorzką Zemstę i wczoraj skończyłam, niby wszystko ładnie, pięknie tylko czegoś zabrakło mi w tym odcinku. Cały serial nic dodać nic ująć, tylko ten ostatni odcinek, jakoś tak najmniej mnie wzruszył, szczerze mówiąc po wszystkim co było w poprzednik odcinakach poczułam lekki niedosyt.. A Wam jak się podobał ostatni odcinek ?
A powiedz- gdzie oglądasz serial?? Chętnie bym do niego wrócił, bo uczę się hiszpańskiego i byłoby przyjemne z pożytecznym :D
mi działały, zwykle pojawiło mi się not found ale pojawiała się strzałeczka play na środku ekranu i można było oglądać
standardowy odcinek mega happy end dla mnie telcia za długa te odcinki na bagnach zbędne ta akcja policji w hacjendzie elizondo też żenua mogli skończyć na 175.
Ja tam bym mogła obejrzec więcej odcinków, ale żeby były jeszcze inne, ciekawe wątki. I żeby skrócili odcinki na bagnach, bo chyba z 8 odcinków na nich byli, wystarczyłyby np 3. A niektórych rzeczy nie wyjaśnili, np w końcu Eva nie powiedziała córce kto jest jej ojcem i Reyesowie nie dowiedzieli się że Ruth to ich kuzynka.
Mnie się bardzo podobał ostatni odcinek. :) Oglądałem ten serial niedawno. Bardzo lubię takie piękne szczęśliwe zakończenia telenowel. :) W tym ostatnim odcinku mogli tylko inaczej zakończyć ten wątek Ruth, bo powinna była dowiedzieć się także tego kto jest jej prawdziwym ojcem.