E to były czasy,,, Jak takie seriale były w telewizji, teraz same brochy. Świetne kreacje obu panów, ale nie dorównują kreacji psa, niestety...
Nie sądziłam, że będę odpisywać na tak stare posty, ale tak, to był przedstawiciel najcudowniejszej rasy buldogów angielskich. Właśnie od tego serialu zaczęła się moja miłość do buldogów. Max był tak pocieszny, że jako dzieciak marzyłam o takim psie. I teraz właśnie takiego mam♥️
Pies the best :) Ale najlepsze i tak "Miami Vice" :) polecam też Columbo i Kojaka
A ja jeszcze dorzucę "Ulice San Francisco" :) Pamiętam też "Niebezpieczne ujęcia", chyba gdzieś na TVP...
Świetny serial, właśnie obejrzałem kolejny odcinek, kapitalny, a nie jak te dzisiejsze szmiry. Swietna gra Pennego i Conrada i oczywiście psa:-)
Niebezpieczne ujęcia... Szkoda serialu i szkoda aktora, który zginął na planie zdjęciowym. Dlatego nie powstały kolejne odcinki.
Dla mnie ''Miami Vice '' uwielbiam za niepowtarzalny klimat - Cho oczywiście ''Gliniarz...'' też dobry.
A można to gdzieś z neta ściągnąć?? szukam tego i szukam, a znaleźć nie mogę :/ Tak żeby se ściągnąć na komputer i na płytkę nagrać...
Pies i stosunek prokuratora do niego jest świetny. Pies w naszyjniku z tropikalnych kwiatów. W ogóle ten serial moim zdaniem wciąga i jest jednym z lepszych.