PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46507
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Wemma

ocenił(a) serial na 7

co się dzieje z Willem i Emmą w 5 sezonie
ogólnie możecie opisywać przebieg ich relacji
PS . czy to prawda , że Jayma ma zrezygnować z serialu ?

użytkownik usunięty
karolina1235

szczegółowy przebieg ich relacji jest tutaj: http://glee.wikia.com/wiki/Emma-Will_Relationship

W piątym sezonie zostało do tej pory wyemitowane 8 odcinków, Emma była w jednym. Był to epizod 5x03 i chyba wszystko związane z Wemmą dotyczyło radzenia sobie po śmierci Finna (m.in. odcinek kończył się ich wzruszającą sceną).

O ile wiem to Jayma żegna się z serialem, ale to chyba nie była jej decyzja o ile kojarzę, ale nie chcę wprowadzać w błąd. Na pewno będzie w odcinku 5x10 i podobno w 5x11 (odc. z konkursem).

ocenił(a) serial na 7

szkoda :(
ale i tak sezon 1,2 i 3 rządzą

ocenił(a) serial na 10
karolina1235

własnie miałam o to zapytać :) Emma to moja ulubiona postać w glee, ale słyszałam juz o jej odejściu. ;c to smutne. Chyba wszystkim brak starych postaci. Wgl dziwi mnie to że wszędzie w opisie Glee jest o nauczycielu hiszpańskiego, czyli Will'u, który stara się przywrócić chórowi dawną świetność. I co? Mają przenieść plan do NY i nie będzie chóru, ani Will'a, ani Emmy. A przecież nie o tym jest ten serial..

użytkownik usunięty
Kasiaa303

Opis dotyczy początków serialu. Will przywrócił świetność, stworzył świetny chór, który wygrał najważniejsze zawody. Teraz czas pójść dalej z bohaterami, nie zostawać z chórem, który już nie jest tak świetny i z którego niedługo już odejdą wszystkie osoby, które tą "świetność" tworzyły. Teraz czas skupić się na tym jak radzą sobie na studiach (przynajmniej część z nich, ciężko aby skupili się na wszystkich). Serial jest o ludziach przede wszystkim, chór jest/był pewnym ich spoiwem, no ale liceum nie da się ciągnąć w nieskończoność, i tak absurdem jest tak długi rok szkolny. Też uwielbiam Wemmę, wiec nie odbierz tego źle, ludzie są ważniejsi niż chór sam w sobie, to bohaterów się lubi, a nie krzesła, sale i szkolne korytarze, prawda? :)

A Will pewnie będzie tak samo Sue, pewnie w NY coś dla nich wymyślą.

ocenił(a) serial na 10

i jak już Will ma być w NY to dziwne troche że bez Emmy, bo w końcu to jego żona, a teraz znów będzie sam. Teraz też rzadko go widać w serialu więc nie sądze żeby w NY dali mu coś do robienia.