PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46508
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Shelby

ocenił(a) serial na 10

no więc... emmm, czy tylko ja zauważyłam to, że w pierwszym odcinku glee Rachel mówi, że ma dwóch ojców, którzy zmieszali swoje spermy i mieli surogatkę, która miała urodzić im dziecko? no dobra, więc surogatką była Shelby, ale w odcinku kiedy Rachel dowiaduje się kto jest jej matką, Shelby opowiada, że była młoda i musiała ją oddać, a teraz tego żałuje. no więc była surogatką, która zgodziła się na noszenie dziecka jej ojcom czy Rachel była wpadką? te dwa odcinki sobie przeczą... zresztą w pierwszym odcinku, kiedy Rachel opowiadała o swojej matce, było pokazane jej zdjęcie z ojcami... no więc ją widziała.. to nie ma sensu...

platfuss

to było zdjęcie Rachel z ojcami chyba? a nie Shelby?

faktycznie, jak oglądałam sezon od nowa, też mi to nie pasowało. ale strzelam, że wersja Shelby jest prawdziwa. może ojcowie R. chcieli jej to po prostu wytłumaczyć w jak najmniej bolesny sposób [lepsze to niż 'Twoja mama była młoda, nie chciała Cię wychowywać' czy 'byłaś wpadką nastolatki'], żeby jej to nie męczyło. ;)

yootsuu

ale przecież Rachel nie była żadną wpadką. Z tego co pamiętam Shelby opowiada całą historię Jessiemu (scena w samochodzie). Mówi o tym jak odpowiedziała na ogłoszenie ojców Rachel i zgodziła się być surogatką. Za pieniądze, które dostała poleciała do NY by rozwijać karierę, później cośtam lamentowała, że nawet nie mogła jej potrzymać na rękach i ogólnie żałowała, że poświęciła życie prywatne dla kariery (stąd decyzja o adopcji).

ocenił(a) serial na 10
platfuss

a tak na marginesie to w tym sezonie mamy poznać ojców Rachel. podobno ogłoszono już casting dla aktorów

raven46

Ale pamiętacie, że w pierwszym odcinku Rachel miała w swojej szafce zdjęcia z ojcami (jeden czarny, drugi biały), jeśli twórcom zależy na wiarygodności to lepiej żeby dobrali kogoś podobnego, o ile pamiętają o tamtej scenie z pilota.

ocenił(a) serial na 10
benzacne

to nie będą ci aktorzy, których widzieliśmy na fotce z odc pierwszego, ale mają zachować ich różny kolor skóry