Myślicie, że wątek Ryder'a będzie kontynuowany?? Czy jest to tylko rola epizodyczna??
Zdecydowanie bardziej Marley pasuje do Jake'a niż do Rydera.
Ja zadał bym raczej pytanie czy Jake właśnie spadł do rangi postaci 2 planowej?. Miał swoją chwilę przebłysku na początku lecz wydaje mi się że jego rola ograniczy się do tej samej jaką miał Puck który był/jest fajną postacią lecz nie znajdował się w wirze akcji którą zajęli Finn,Rachel,Bleine,Kurt. moje przeczucie jest takie że pałeczkę głównych postaci po Finnie i Rachel przejmie właśnie Ryder i Marley, choć nie skreślam Jake'a pewnie namiesza i to sporo i będzie aktywny w serialu ale wątpię by miał to coś by na dłużej być w środku akcji. pewnie niektórzy nie zgodzą się z tym ale ja obstawiam na taki bieg. A i uważam że Marley bardziej pasuje do Rydera, czemu? ponieważ Jake zachował się jak burak a jago kontakty z Marley ograniczały się do tego że to ona wychodziła z inicjatywą, poza tym on chyba za bardzo martwi się o opinie (powód dla którego nie chciał wystąpić w przedstawieniu, oraz pozostawienie Marley na pastwę jego ex) zaś Ryder zachował się świetnie dodając otuchy nowej Rachel gdy Jake stał z boku . I tak wiem pewnie w sezonie 4 przynajmniej raz Marley i Jake się z sobą zejdą ale liczę na to że to Ryder będzie miał ostatnie słowo.
zgadzam się, że Ryder jest fajniejszy. ale kobiety wolą niegrzecznych chłopców, więc przypuszczam, że jednak Jake.
Cóż, dla mnie schemat prosty
Jake>Marley<Ryder=
Finn>Rachel<Jessie
Stawiam, że wątek zakończy się podobnie jak pierwowzór..
A ja wręcz przeciwnie - mam nadzieję, że Ryder będzie z Marley a Jake może być sobie z Kitty. Chociaż samej Kitty (jaka by ona nie była) też w sumie skzoda dla Jake'a.