PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46508
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Ryder

ocenił(a) serial na 8

Myślicie, że wątek Ryder'a będzie kontynuowany?? Czy jest to tylko rola epizodyczna??
Zdecydowanie bardziej Marley pasuje do Jake'a niż do Rydera.

ocenił(a) serial na 7
reeegina

Ja zadał bym raczej pytanie czy Jake właśnie spadł do rangi postaci 2 planowej?. Miał swoją chwilę przebłysku na początku lecz wydaje mi się że jego rola ograniczy się do tej samej jaką miał Puck który był/jest fajną postacią lecz nie znajdował się w wirze akcji którą zajęli Finn,Rachel,Bleine,Kurt. moje przeczucie jest takie że pałeczkę głównych postaci po Finnie i Rachel przejmie właśnie Ryder i Marley, choć nie skreślam Jake'a pewnie namiesza i to sporo i będzie aktywny w serialu ale wątpię by miał to coś by na dłużej być w środku akcji. pewnie niektórzy nie zgodzą się z tym ale ja obstawiam na taki bieg. A i uważam że Marley bardziej pasuje do Rydera, czemu? ponieważ Jake zachował się jak burak a jago kontakty z Marley ograniczały się do tego że to ona wychodziła z inicjatywą, poza tym on chyba za bardzo martwi się o opinie (powód dla którego nie chciał wystąpić w przedstawieniu, oraz pozostawienie Marley na pastwę jego ex) zaś Ryder zachował się świetnie dodając otuchy nowej Rachel gdy Jake stał z boku . I tak wiem pewnie w sezonie 4 przynajmniej raz Marley i Jake się z sobą zejdą ale liczę na to że to Ryder będzie miał ostatnie słowo.

Piopal

Zgadzam się! Ja chcę Rydera i Marley :D

ocenił(a) serial na 9
paulinamarchewka14

zgadzam się, że Ryder jest fajniejszy. ale kobiety wolą niegrzecznych chłopców, więc przypuszczam, że jednak Jake.

reeegina

Cóż, dla mnie schemat prosty
Jake>Marley<Ryder=
Finn>Rachel<Jessie
Stawiam, że wątek zakończy się podobnie jak pierwowzór..

ocenił(a) serial na 8
ciotkaEliza

zapewne masz wiele racji, nie pomyślałam o tym w ten sposób ;)

ocenił(a) serial na 9
reeegina

Mam wielką nadzieję na Marley i Rydera ;D

ocenił(a) serial na 10
reeegina

A ja wręcz przeciwnie - mam nadzieję, że Ryder będzie z Marley a Jake może być sobie z Kitty. Chociaż samej Kitty (jaka by ona nie była) też w sumie skzoda dla Jake'a.

ocenił(a) serial na 8
Ingrid_Fox

Kitty i Jake i Marley i Ryder !!!!

Ingrid_Fox

Jak dla mnie mogło by być tak: Marley i Ryder, Kitty i Jake, albo Ryder i Kitty. ;DD