Jedna osoba zadaje pytanie, następna odpowiada i zadaje następne.
Jaki tytuł miała pierwsza piosenka, którą zaśpiewał Blaine po dołączeniu do ND?
Turning Tables
Kto był jedyną osobą która przeżywała wypadek Quinn( płakała strasznie) i dlaczego własnie ta osoba tak zareagowała z jakiego powodu?
Rachel, z powodu "poganiania" Quinn smsami na swój ślub.
Żel do włosów.
Jakiego rodzaju żelu używa Blaine (zapach)?
malinowego! :)
Co mówi Kurt, gdy odbiera telefon? (jak mieszkał z tatą, w ich domu rodzinnym) (nie chodzi o żadne halo, hello etc ;)
Przedawkował narkotyki?
Do kogo Brittany powiedziała: "Byłeś ostatnią osoba która nie nazwała mnie głupią" ?
Do Artiego.
W którym odcinku po raz pierwszy zobaczyliśmy Isabelle? (numer lub nazwa odc.)
o ile się nie mylę w dzieciństwie chciała rozjaśnić włosy #przefarbować?, ale nie miała pieniędzy i użyła jakiegoś domowego zamiennika, który wyżarł jej włosy
coś takiego mniej więcej ;-)
jaki tytuł nosi musical, który Will kocha nad życie i włącza go za każdym razem, gdy jest chory?
magicznym skrzatem z Irlandii czyli leprechuanem (nie umiem tego napisać :p)
Dlaczego Santana tańczyła balet?
Bo jak była mała to babcia zapisala ją na balet i była 'chłopczycą' i gdy tańczyła czuła się nie inna od wszystkich i bezpiecznie .
Jak Rachel dowiedziała się ze Shelby to jej mama ?
Przesłuchała kasetę którą nagrała Shelby i którą podrzucił jej Jessy? ( strzelam) jeżeli dobrze to :
Dlaczego Quinn Santana i Brittany odeszły z Glee w 2 sezonie? ( chwilowo)
Wtedy jeszcze nie wiedziała że osoba śpiewająca to Shelby :) dowiedziała się wtedy gdy razem z Quinn i Mercedes poszły na przeszpiegi do Vocal Adrelin WTEDY dowiedziała się że Shelley jest jej matką. Pomysł na pytanie nie mam chciałem tylko sprostować więc może być pytanie aluni
bo Sue chciała wystrzelić Brit z armaty oraz przez to, że Finn je namówił, by wybrały ND ponad Cheerioskami.
która z randek, na któe Will i Holly się umówili, była ich umówioną? ;)
To ja tutaj tylko sprostuje że chodziło mi o to dlaczego Unholy Trinity odeszły wtedy z GLEE a nie z CHeeriosek... chodziło mi o scenę w łazience kiedy po próbie do Thrillera one nie wiedziały co wybrać i Sue je podsłuchiwała, kazała im raz na zawsze wybrać czy chcą być w Cheerioskach czy w Glee i kazała im podpisać rezygnacje z udziału w chórze i wtedy wybrały cheerioski
spoko :)
które dziewczyny z Glee śpiewały "solówki" na regionalnych w piosence "Edge of Glory"
Mercedes, Tina, Santana, Quinn
Co przyniósł Kurt Burtowi do pracy jako śniadanie w odcinku, w którym Burt trafił do szpitala?
za używanie sterydów
W jednym z odcinków Kurt i Blaine mieli fałszywe dowody. Ile Blaine miał lat wg fałszywego ID?
na rękę, z wstążką pod kolor jej oczu. Nie wiem czy o taką odpowiedź chodziło :)
Jaki serial parodiowali Kurt i Adam?
Tak, dobra odpowiedź :)
a sms to: Courage
O ten chodzi?
Jaka piosenka Gwen Stefani znajdowała się na "Kurt's Superstar Playlist"?
Gwen Stefani"Cool"?
Hm. To pytanie odnośnie Rocky Horror Picture Show. Chodzi mi o to kto był jaką postacią w tym przedstawieniu, konkretnie chodzi mi o piosenkę Time Wrap, czyli np kim była Quinn, Kurt, Rachel, Brittany, Finn, Artie i Mercedes jak się nazywały postacie które grali?
Dr. Frank-N-Furter - Mercedes Jones
Janet Weiss - Rachel Berry
Brad Majors - Finn Hudson
Riff Raff - Kurt Hummel
Magenta - Quinn Fabray (1) Santana Lopez (2)
Columbia - Tina Cohen-Chang (1) Brittany Pierce (2)
Dr. Everett V. Scott - Artie Abrams
Rocky Horror - Sam Evans
The Criminologist - Artie Abrams
Eddie - Carl Howell
Usherette Trixie - Santana Lopez
The Transylvanians - Mercedes Jones Tina Cohen-Chang Quinn Fabray Artie Abrams
Jaki prezent Rachel kupiła Finn'owi na gwiazdkę w ich ostatnim roku w liceum?
iPoda. Ale i tak sprzedali swoje prezenty i oddali potrzebującym :)
Do jakich klubów należała Quinn? (oprócz Glee i Cheerios)
Z pamięci więc mogę nie wymienić wszystkich: Klubu Celibatu,Zdzir (Skanks),Bożej Brygady
Ile razy Santana dostała koktajlem i od kogo?
Pavarotii
gdzie pracowal chłopak, dla którego Blaine zaspiewal piosenke w 2 sezonie?
związek na odległość wg nich nie ma sensu?
kto został królem i królową balu 2011? (2sezon)
6 razy? bo w 2 sezonie mówiła do Quinn kiedy ta powiedziała że nie zgadza się na pokaz z armatką i czy głupie mistrzostwo jest tego warte a Sue powiedziała coś w stylu "7 głupie mistrzostwo z rzędu!" ? ale nie wiem czy to ok
Co Quinn podarowała Rachel w prezencie w ostatnim odcinku 3 sezonu? scena w łazience
Kartę na przejazdy z Nowego Yorku do New Haven.
Dlaczego Quinn zmieniła swój wizerunek na początku 3 sezonu?
Była załamana po stracie Finna, dziecka, przegranej w Krajowych. O to chodzi?
Co oznaczał napis na koszulce Puck'a w "Born This Way"?
Jestem z głupkiem | szczałka w dół, czyli ze przeważnie mysli spodniami czy cos takiego ;p
Czy Kurt wierzy w coś a jesli tak to w co? (chodzi mi o religie)
w nic, a na pewno nie w Boga; chyba że w modę ;-)
gdzie spotkali się po raz pierwszy Rachel i Brody?
W łazience podczas jakiegoś ich rytuału nie pamiętam dokładnie :P
Z czym była połączona sekstaśma Santany i Brittany? :D
Z kotem Brittany Lordem Tubbingtonem ? Nie jestem pewna czy o to chodzi .
Dlaczego Brittany była z Samem?
ja nie mam pojęcia; może nowe pytanie?
ja zadaję :-)
kto był inspiracją Rachel, kiedy planowala korektę nosa?
Quinn,.
W jednym z odcinków 1 sezonu Quinn malowała coś w swoim zeszycie, co dokładnie przedstawiał rysunek oraz co było na nim napisane?