Jedna osoba zadaje pytanie, następna odpowiada i zadaje następne.
Jaki tytuł miała pierwsza piosenka, którą zaśpiewał Blaine po dołączeniu do ND?
piosenkę, którą oświadczył się Emmie Will było wykonane przez ND na szkolnym basenie 'We Found Love'
jaką część ciała chciała sobie zoperować Rachel?
"We found love" Rihanny, basen szkolny.;D
Którego wykonawcy najwięcej piosenek przerobiono w serialu?
Nie Britney;) Britney- 13 piosenek, Michael Jackson- 13 piosenek, Madonna- 16;D Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale ojciec Sugar je chyba zasponsorował;D
sprawdziłam! ;p Madonna - 14 (w tym sporo mash up'ów), MJ - 12 (+1 z Jackosons 5), Brit - 14 (i chyba ze dwa mash up'y) :) więc po części moja odpowiedź prawidłowa ;) nie zadałaś pytania. :)
Hah, bo nie byłam pewna swojej odpowiedzi;D Madonna miała 15;DDD mogę wszystkie wyliczyc, nie szesnaście bo uznałam występ zs Ray of Lighy a przecież tam nikt nie śpiewał;D zdecydowanie Twoja odpowiedź jest w dużej części prawdą, zależy bowiem jak postrzegać "Me against the music" czy piosenki z "Evity";D pozdrawiam! Teraz pytanie: W którym roku Chór Willa zdobył mistrzostwo kraju( kiedy wykonywali disco)?
Finn;D
Chciałam zadać pytanie kto miał najwięcej solówek, ale się opamiętałam;) Ile dzieci miała siostra Teri?;D
chyba chodzi o Becky
Jak nazywa się pierwsza piosenka jaką zaśpiewała Sue Sylvester??
chyba Vouge Madonny. Ale nie jestem pewna :)
coś łatwego :) co powiedziała Quinn Finowi gdy zaszła w ciąze?? chodzi mi o to jak wyjaśniła mu jak to sie stało , skoro oni nigdy sie nie kochali xD
mówiła chyba, że temperatura wody w jacuzzi jest idealna do rozprzestrzeniania się spermy? tak? coś takiego? ;D
jak wyobrażała sobie Beiste Tina, gdy chciała się ostudzić? ;)
David Martinez
jaką piosenke zaśpiewali razem Santana z bohaterem granym przez Ricki'ego Martina?? :)
bo była bardzo nieśmiała i bała sie odzywac??
jak na imie miał chłopak / futbolista który odszedł z Glee po pierwszym sezonie?
Matt Rutherford
Jaki napis na koszulce miała Britt w odc. "Britney 2.0", gdy przyszła do szkoły po zdjęciu stroju cheerio
"World's Best Grandma" :P
W jakich okolicznościach poznali się ojcowie Rachel?? :)
poznali się grajac razem w pewnej sztuce :)
który członek ND oblał sam siebie napojem, żeby wyręczyć futbolistę?
był to duet z Tiną - SING!
wymień tytuły wszystkich piosenek, które ND wykonało na zwycięskich (!) krajowych :)
"Edge of glory"
"Its All Coming Back To Me Now"
"Paradise By The Dashboard Light"
miala z jednorozcem w odcinku 2 (sezon1) kiedy siedziala u Figginsa w biurze. Nomen omen taki sam jak ten ktory byl potem modny w szkole za sprawa Britt:)
We Found Love na basenie
Dzięki której piosence Mercedes znalazła się w internecie za sprawą Sama który nakręcił filmik w trakcie jej występu?
"Disco inferno"
Jakie ciastka jadła Brittany w czasie duetu Artiego i Blaine'a? w odc. "Britney 2.0"
Oreo chyba:D
Jak sie nazywala dziewczyna, w ktorej byl 'zakochany' Puck, jednak musial sie o nia troche postarac?
Chodzi o Lauren Zizes ? :D
gdzie Rachel spotkała, poznała i usłyszała po raz pierwszy Brody'ego?? :)
Poznała i usłyszała go po raz pierwszy w łazience w NYADA o 3 w nocy.
Jak nazywa się dziecko Sue?
ooho, widze ze 2 pytania, wiec odpowiem na jedno i niech drugie zostanie.
Robin.
i cytujac bumblebee_ms :''apropos Lauren i Puck'a. jak ta dwójka się poznała? :D''
Lauren Zizes :)
(teoretycznie to były Oreo, ale Glee musiało wymyślić inne opakowanie i nazwę :)
apropos Lauren i Puck'a. jak ta dwójka się poznała? :D
Lauren znalazłą i wyciągnełą Pucka z toalety w któej został zamknięty przez futbolistów ( nie jestem pewna) :P
co do Lauren dlaczego odeszła z ND??
Sweet Caroline
nic mi do głowy nie przychodzi..
Dlaczego Finn i Rachel nie wzięli ślubu?? :P (za obydwoma razami)
za pierwszym razem przez wypadekQuinn, za drugim - Finn zerwał z Rachel, bo chciał, żeby pojechła do NY spełniać swoje marzenia.
dlaczego cheerioski noszą kucyki?
żeby rozpuszczone włosy nie odciągały uwagi od ich tańca??
do kogo pisał sms'y Puck kiedy pilnował dzieci siostry Terri razem z Quinn??
Rolling In The Deep
Turning Tables
Rumours Has It
Someone Like You
Z jakim numerem na koszulce grał Finn w drużynie futbolistów?
jeszcze Chasing Pavements
z 5
Co było napisane na ulotce, którą Emma podała Brittany w odcinku "Britney 2.0"