PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46508
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Fani Klaine na razie mogą wziąść odetchnąć (chociaż to bardzo drżący oddech), ale jedna rzecz jest dla mnie niejasna- Kurt obraził się na Blaine'a za to, że miał "skok w bok" z kimś innym. W poprzednich odcinkach nie było ani jednej takiej sceny. Być może w następnych epizodach takie "wspomnienie" nagle wróci, ale kto to mógł być? Nie Sebastian, raczej nie Karofsky, to kto? Ktos inny z Warblersów, WMHS? Czy może nawet Ryder (chociaż w to wątpię?) mógł mieć coś z tym wspólnego?

ciotkaEliza

w odcinku the break-up była scena, w której blaine smsował z kimś. W smsie padło pytanie czy nie jest wolny tego wieczoru, wcześniej ta osoba flirtowała z nim. Niestey też nie wiem kto to był :-(

basieniak

Faktycznie, była taka scena podczas "Barely Breathing". Szczerze myślałam, że to była wiadomosć od Kurta, ale możliwe, że to był TEN ktoś.

ocenił(a) serial na 7
ciotkaEliza

a ja od razu zwróciłam uwagę na tego smsa i byłam zdziwiona ze to nie było od Kurta, tylko jakiegoś/jakiejś Eli.C (to mogła być dziewcz, nie? w końcu Blaine nie jest gejem)

tolerancja91

Jak nie jest, skoro sam to oznajmił w odcinku 2x06, tuż po tym jak zaśpiewali z chórkiem piosenkę Katy Perry i potem poszli z Kurtem do jednego stolika bo "tak niezdarnie szpiegował ich chór"? Siedemnasta minuta i trzydziesta sekunda odcinka. Wiem, bo mam go na własność i przed chwilą sprawdziłem.

W Stanach jest ogólnie tak, że imię np. Dana moźe nosić i kobieta i mężczyzna, ale nie skreślam tego tropu, wysuniętego przez Ciebie.

ocenił(a) serial na 7
michu1945

mylisz się, jestem pewna, że Blaine mówił, że jest bisksualny, próbował zarówno z dziewczynami, jak i chłopcami i jak chyba określił to w odcinku, w którym całuje się z Rachel, poszukuje drogi (aż taką fanką nie jestem, żeby teraz szukać tej rozmowy)

to, że był przez długi czas z Kurtem, nie znaczy że nagle stał się gejem, a przestał być biseksualistą, ja jestem hetero, ale wydaje mi się, że jak ktoś jest bi, to jest tak samo, że zostaje mu tak całe życie, a jak ktoś jest gejem to wie to od początku i już, nie kręcą go laski i tyle - Blaine nie wiedział kto go bardziej kręci, kochał Kurta, ale chyba nadal mu się mogły podobać obie płcie

tolerancja91

Wydaje mi się ze właśnie po tej scenie gdy całuje Rachel w kawiarni oznajmia, że zdecydowanie jest gejem.

ocenił(a) serial na 7
Marzenocha

a to może coś mi się pomyliło, ale ja serio byłam przekonana, że on jest bi :D no dobra, to nie zmienia faktu że jest jakiś Eli

ocenił(a) serial na 10
tolerancja91

Blaine jest gejem. Poszukiwał drogi, bo coś mu się wydawało wtedy z Rachel, ale po pocałunku na trzeźwo powiedział, że jest stu procentowym gejem. Na szczęście.

tolerancja91

Eli to męskie imię.

tolerancja91

Eli to skrót od męskiego imienia.

ocenił(a) serial na 9
tolerancja91

Eli - męskie imię, konkretnie czyta się 'Ilaj', z tego co kojarzę, ale pewien nie jestem skrót od 'Elijah'
Więc to na pewno był chłopak.

ocenił(a) serial na 10
ciotkaEliza

Podobno w 4x07 mamy dowiedzieć się więcej na temat tej zdrady. Jestem ciekawa jak daleko się w tej zdradzie Blaine posunął. Choć oczywiście zdrada to zdrada.

Ingrid_Fox

Z ciekawości sprawdziłam, to będzie ten słynny odcinek Dziękczynienia- niestety, nic nie ma na temat kochanka. Za to potwierdzona informacja, że Klaine zerwie :'(.

ocenił(a) serial na 8
ciotkaEliza

http: //gleeclub.pl/ spoiler-dotyczacy-4x07/
tu jest jakiś spojler, trochę rozjaśniający sytuację i z pięknym zdjęciem Darrena, które jakiś czas temu Ryan umieścił na twitterze.