PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46508
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Glee online

ocenił(a) serial na 7

Wie ktoś może, czy dostępny jest w sieci sezon trzeci z lektorem ? Pierwszy i drugi oglądałam na serialnet.pl , ale trzeci niestety jest z napisami, a zależy mi na lektorze.

lutie_loo

Radziłabym sprawdzić na kinomaniak,pl, ale nie jestem pewna. Coś szwankuje i być może są tam tylko napisy.

ocenił(a) serial na 7
ciotkaEliza

Na kinomaniaku też tylko napisy.

lutie_loo

sprawdź na i i t v . info ;)

ocenił(a) serial na 7
dominika1301

Chyba za bardzo jestem skąpcem na to :)

lutie_loo

Dlaczego? Ja tam praktycznie ciągle oglądam. I sprawdzałam, jest też z lektorem xd

ocenił(a) serial na 7
dominika1301

Ale tam oglądanie jest płatne.

ocenił(a) serial na 7
dominika1301

ok :) dzięki udało mi się włączyć z lektorem, chociaż się errorowało :D

lutie_loo

dobrze, że się udało :) i nie, i i tv nie jest płatne, co najwyżej są limity :) dlatego jeśli wybierasz dany odcinek to najlepiej oglądać go na any files jeśli jest udostępniony, bo tam bodajże nie ma limitów :)

ocenił(a) serial na 10
lutie_loo

ja nie widziałam 3 sezonu z lektorem, fakt teraz na FOX- ie leci , więc możesz poszukać

ocenił(a) serial na 7
giveatime

Ja nie oglądam telewizji, więc tylko internet wchodzi w grę.

lutie_loo

Na FOX-ie dopiero jest emitowany 3 sezon, nie wiem dokładnie który odcinek ale na pewno nie ma na necie wszystkich odcinków z lektorem, bo tylko FOX wypuszcza Glee. Także na pełny 3 sezon z lektorem nie licz ;)
PS. Jak można oglądać seriale/filmy z lektorem? Przecież lektor wszystko psuje, nie mówiąc o pomijanych kwestiach czasami nawet kluczowych.