PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46507
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Witam wczoraj prawie zobaczyłem 8,9 odcinek na tvp 1 i spodobało mi się patrzę czy dziś jest i nie ma stąd te pytanie kiedy i gdzie to zobaczę w tv lub internet :D ?

Adameczek1995

Leci co niedzielę na TVP1 a w internecie możesz obejrzeć już 4 sezony, np. na kino maniaku, e kino, czy ii tv. ;)

ocenił(a) serial na 10
klaudia041

Aha dziękuję za info i co myślisz o tym filmie ? Bo ja powiem że po dwóch odcinkach Polacy nigdy nie dorównają żadnym filmem w porównaniu do zagranicznych nawet seriale ;D

ocenił(a) serial na 10
Adameczek1995

Polecam oglądać na twoje seriale bo tam jest z polskim lektorem chyba 2 sezony :) bo na zalukaj jest wyłącznie po angielsku a na ekino trzeba z czasem płacić. Zgadzam się my nigdy nie zrobimy choć troszkę podobnego do Glee a szkoda bo fajnie by bylo obejrzeć dobrą polską wersje :)

marekwyszosiat

Na kinomaniaku też jest z lektorem, choć osobiście wolę oglądać z napisami. ;)

Adameczek1995

Zdecydowanie warto oglądać glee, wyróżnia się z pośród innych seriali.. :D A co do polskiej wersji - nawet gdyby była nie wiem, czy bym ją oglądała. Jakoś nie przepadam za polskimi filmami i serialami. ;)

ocenił(a) serial na 10
klaudia041

To tak jak ja z wyjątkiem że wolę lektora :D jakoś się tak po prostu nauczyłem poza tym nie lubię czytać chyba że wiadomości czy tutaj :D ogólnie nie lubie ;x

Adameczek1995

Ja też nie lubię czytać. :D Ale ostatnio się przekonałam do filmów i seriali z napisami. A to przez to, że niektóre odcinki były tylko z napisami, także nie ma wyboru. ;)

Adameczek1995

miałem identycznie ;d też wczoraj obejrzałem i dzisiaj już ściągam pierwszy sezon :0

ocenił(a) serial na 7
albert405

I takie posty fanów Glee czyli Gleeków do których się zaliczam cieszą najbardziej ;) Kiedy ja odkryłem Glee(przypadkiem własnie na Filmwebie) to było gdzieś z dwa lata temu, w Stanach już puszczali drugą połowę drugiego sezonu, to wszystkie odcinki nadrobiłem w półtora tygodnia. Co prawda teraz ty masz trochę więcej do obejrzenia, ale życzę powodzenia XD Zresztą w końcu są wakacje.

ocenił(a) serial na 10
szym_seba

Heh ja to widziałem 8,9 odcinek w niedzielę w tv i mnie wciągnęło także pewnie w niedzielę zobaczę 10,11 :)