PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46508
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Emisja w TVP 1

ocenił(a) serial na 7

Nie posiadam kanału FOX więc jestem skazany na emisję w TVP. Telewizja publiczna ma oczywiście gdzieś widza i serial w niedzielne popołudnia emitowany jest raz o 14:40, raz o 13:30 jeszcze później o 14:55. Jak w taki sposób można liczyć na stałego widza? Zaraz powiedzą, że oglądalność była za niska i po pierwszym sezonie zakończą emisję.

Telewidz

iitv[dot]info mozesz ogladac online :-)

ocenił(a) serial na 7
Dreamsnaina

Wykrakałem. Serialu od listopada nie ma w ramówce TVP 1. :/

Telewidz

Szczerze mówiąc się tego spodziewałam. Przecież nikt o tej porze nie ogląda telewizi. Mogliby puścić Glee o 20, a nie przepraszam... o tej godzinie leci beznadziejny Dom nad rozlewiskiem :/

ocenił(a) serial na 8
Telewidz

i przez to ze zdejma glee z ramowki nie puszcza w polskich kinach glee 3d.ja czekam na premiere filmu na dvd w stanach to wtedy obejrze;)

ocenił(a) serial na 8
chunek3_2

I bardzo dobrze, kto bedzie chciał to i tak obejrzy na necie, albo ściągnie sobie

Telewidz

Serial leci teraz w piątek o 15:30, czyli o takiej godzinie, o której nie mogę go obejrzeć. Pozostaje tylko... wiadomo co ;)

Fanatyk

czyli mam rozumieć, że odcinek 9 leciał w piątek i go ominąłem? co za debile w tym tvp!

michal9403

też bym ominęła, siedziałam sobie przy komputerze, a tu słyszę tatę, krzyczącego 'Paula, GLEE NA JEDYNCE, CHODŹ!'... dobrze, że zaraziłam go gleemanią, bo bym przegapiła. :D
nie podoba mi się ta zmiana; pora niedzielna była kiepska, bo nie zapewniała wielu widzów, ale piątkowa jest jeszcze gorsza...

Telewidz

Tak ciagle coś zmieniali, raz wcześniej raz później.
A teraz znowu coś zmienili. właśnie przez przypadek przed chwila zobaczyłam że teraz idzie na TVP nowy odcinek a jest przecież piątek. z ciekawości zobaczyłam do programu i nie ma następny tydzień to samo dopiero później puszcza 10 odc gdzieś za 2 tyg i co oczywiście w piątek

użytkownik usunięty
Phoenixa

Ja nie na temat, ale nie ma sensu zakładać nowego tematu z taką pierdołą- dzisiaj na Jedynce leciał odcinek nr 9, ale której serii?? Pytam, bo obejrzałem przypadkiem i ku swojemu zdziwieniu muszę przyznać, że całkiem mi się spodobało ;-D

użytkownik usunięty

Dziś pytanie, dziś odpowiedź: to jest seria pierwsza.

Telewidz

W TVP pracują po prostu idioci nie mający żadnego szacunku do widza. Leci sobie serial, leci aż tu nagle ot tak, bez żadnego uprzedzenia, bez jakiejkolwiek informacji zmieniają dzień emisji. Tak jak Phoenixa przez przypadek się o tym dowiedziałem, włączyłem tv w piątek p o15 i patrzą a tu... Glee.
Wprawdzie ja i tak każdy odcinek sobie nagrywam, żeby później obejrzeć ale tak się nie robi, co musi siedzieć w głowie, żeby nagle po kilku odcinkach zmienić dzień emisji serialu? Aczkolwiek TVP to stacja, która potrafiła już przerwać transmisję z meczu i jakichś innych zawodów bo była pora na Panoramę czy Kurier, więc co to dla nich po dwóch miesiącach bez "ostrzeżenia" przenieść serial z niedzieli na piątek?