PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494916}

Glee

2009 - 2015
7,3 47 tys. ocen
7,3 10 1 46507
6,3 9 krytyków
Glee
powrót do forum serialu Glee

Co z Quinn

ocenił(a) serial na 10

Może mi powiedzieć co się stało z Quinn, oglądałem tylko 1,2, i 3 sezon, i szczerze powiem według mnie ona była
najlepsza, zatem może mi ktoś napisać co się stało z Quinn w 4 i 5 sezonie?

ocenił(a) serial na 7
DejvicioXXX

Dziewczyna poszła studiować:) Po trzecim sezonie ze stałej obsady znika tez postać Pucka, Mika i Mercedes. Ale wszyscy będą się sporadycznie pojawiać w paru odcinkach w sezonie 4. (w 4, 5 odcinkach.)
A prawdziwą przyczyną jest to że aktorka grająca Quinn postanowiła poświecił się innym projektom (przede wszystkim kinowym). W sezonie 5, Quinn jeszcze nie widzieliśmy. Ale ma się pojawić na dwa odcinki 12 & 13. Jutro(w nocy z wtorku na środę) emisja odcinka 9.

ocenił(a) serial na 8
DejvicioXXX

dianna zrezygnowała z gry w serialu. od 4 sezonu pojawiła się w 3 odcinkach ale cała stara obsada wraca na odcinki jubileuszowe i Ma być dużo scen q i pucka . ogólnie bardzo dużo postaci w 4 sezonie pojawia się gościnnie pomimo że oficjalnie byli w głównej obsadzie np Mike mercedes puck . teraz w 5 sezonie już nie Ma ich w głównej obsadzie dodatkowo nie Ma britt i finna a stara obsada pojawia się bardzo rzadko . zgadzam się quinn jest jedną z lepszych postaci a quick to mój ulubiony związek :)

DejvicioXXX

ja oglądałam 4 sezon do połowy i quinn pojawiła się tam w jednym odcinku i zrobili z niej mega jędze, już od 3 sezonu było widac , że nie mają pomysłu na jej postać ...