1.Plany Nowego Przewodniczącego The New Chairman's Ambition Shinkaichou no kokorozashi The new president's resolution's
2.Podczas Spotkań Rób Notatki Meetings are Disastrous Kaigi wa momeru Take notes during meetings
3.UPALNY LETNI DZIEŃ A Hot Summer Day Atsui natsu no ichinichi
4.Obaj Zamierzacie Odejść? Are you two going out? Dekiten desuka?
5.Madarame, Poniżony Zawsze Zadowolony. Madarame, the Incumbent Sex Slave Madarame So-Uke
6.Kwestia smaku A matter of taste Problematic Hobby
7.Graduation Syndrom
8.Cosplay Research Club cosken
9.It's Always Raining During Job Hunts Zawsze pada kiedy trzeba znaleźć pracę
10.Otaku z USA Otaku from USA
11.Realistically Hardcore Real h
12.What Lies Ahead of us...
znowu wybuchałem śmiechem mogli by dalej rysować bo całość jest spoczko tylko muszę oglądnąć ova bo nie wiem co się działo przed g2
Zrobiłem poprawki na Serial TV (lecz trzeba czekać aż zatwierdzą), ale nie mogę dodać odcinków... Może będzie to możliwe jak zatwierdzą to na serial tv, więc trzeba czekać. Jak zatwierdzą od razu dodam te tytuły co podałeś.
Co da tej serii dla mnie wypadła nieco gorzej przez końcowe wydarzenia oraz pewną osobę która ma być komediowa, a tak naprawdę może często denerwować odbiorców, lecz i tak Madarame wymiata i w tej serii. Ogólnie ta seria dała nam także niesamowity powód do śmiechu w szczególności gdy mają tworzyć Mangę dla dorosłych... Lecz tutaj także walnąłem taki błąd jak Chucky_Tbg czyli nie oglądałem serii OVA co dało mi kiepski start w drugiej serii bo pojawiły się nowe osoby w Genshiken, a raczej w OVA'ch to się wyjaśnia. Cóż...
Jeżeli dojdą poprawki co do tej serii na Filmwebie ocenię tą serię 9/10 i także polecę każdemu i tą serię.
Dziwi mnie mała ilość głosów na FW.
Ogólnie od OVA serial zaczął wywoływać u mnie śmiech, więc dałem chronologicznie oceny 8,9,10
Drugi taki serial który mi się spodobał. poprzedni to wspomniane przez ciebie NHK, znasz inne seriale w podobnych klimatach?
Cowboy Bebop zobaczę i Mushishi z tego co tam masz w profilu
w podobnych klimatach to chyba ci podam moj number one z ktorego mam zdjecie kolo mojego nicka czyli chobits ale kino no tabi tez jest zarabiste death note monster to juz nie komedie ale dobre na tanuki.pl i azunime jest sporo do poczytania z tamtad wyciagam najlepsze anime elfen lied tez jedno z moich ulubionych flcl tez pokrecone no i gto czyligreat teacher onizuka tez sie usmialem oj z anime to jest duzo do obejrzenia tyle tych tytulow na tanuki pl ze do konca zycia wszystkiego nie obejrze
to nie czytaj hehe nie chce mi sie leniwy jestem teraz sie japonskiego ucze i nie mam czasu myslec o jezyku ktory juz mi sie znudzil tzn polski i angielski