Zakończy ,telka nie ma nawet 100 odcinków, ma chyba coś koło 80. Mnie również się podoba, wyciągnęłam się od pierwszego odcinka.
O to super.Chociaż wtedy telka nie będzie się ciągnęła zbyt długo.Dzięki za info ;)
Teraz jeszcze wkrótce czeka nas nowa telka na Novelas pt,Aromat miłości.Ciekawe czy ona też będzie tak samo dobra jak ta ;)
I równie krótka. Liczę, że ktoś będzie dodawał na CDA lub na innej stronie. :)
I tak ma być.Niepotrzebna nam kolejna,Moda na sukces ;).Ja bym z chęcią dodawał odcinki,ale mam Novelas+ w pakiecie Canal+Online,a tam dekodera nie ma z nagrywarką.
Nawet nie wiesz jak ci zazdroszczę, ja na chwilę obecną nie mogę sobie na to pozwolić. :(
Szkoda wtedy bo to jedyny kanał który ma takie premiery.Kiedyś można było chociaż na TV4 i TV Puls liczyć,bo mieli bardzo dużo super telek prosto z Meksyku.A teraz te programy to dno totalne.W kółko tylko jakieś paradokumenty puszczają.Nie martw się pewnie ktoś wrzuci na YT,lub CDA kolejne telki z tego programu,skoro Fridę wrzucają i możesz oglądać ;)
To prawda, co roku liczę na premierę na TV4 a tu nic, ostatnio dokładnie rok temu zakupili Z miłości do dziecka. Na TV Puls bym nie liczyła bo lubili przerywać i nie można było obejrzeć do końca. Oby ktoś dodał bo cafe bardzo chce obejrzeć. :)
Tak to już rok minął od,Z miłości do dziecka u nich,później już nic ciekawego nie mieli.Teraz na FB powstała petycja do TV4 żeby na wrzesień zakupili jakąś nową telkę,ale wątpię żeby to poskutkowało.Co do Cafe to najprędzej może być dodawana na CDA,bo jedna użytkowniczka co wstawia telki pisała że chciałaby dodawać nowe odcinki ale YT jej blokuje je niestety.
Słyszałam o petycji, ale również wątpię czy to coś da. Może doda, zobaczymy. :)