PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10009074}

Gaduła

Big-ma-u-seu
2022 -
7,8 496  ocen
7,8 10 1 496
Gaduła
powrót do forum serialu Gaduła

Ostatecznie do Bardzo dobra pozycja, ciekawa, wciągająca i na pewno zaskakująca nie raz ... ALE
.... nie tyle zabrakło emocji związanej z "tajemnicą" co wręcz przesadzono z tą intrygą - co chwilami pewnie nie jednego może zmęczyć. Początkowe odcinki choć intrygujące wydają się lekko nużące ... lecz każdy szczegół od 4 odcinka nabiera wartości i rozpędu - co powoduje że dla fanów ciekawych rozwiązań, zagadek kryminalnych, i intrygi "pałacowych" ten film będzie prawdziwym magnesem - Kto, Dlaczego, A skąd, i Po co (?) to najczęściej zadawane pytania w trakcie oglądania serialu ....
Mam wrażenie że twórcy za bardzo skupili się na scenariuszu związanym z Intrygą i tajemnicą - bo wątek uczuć, i relacji został strasznie przytłumiony .... i jak dla mnie był mało wiarygodny. Po prostu pominięcie tego aspektu bardzo mi przeszkadzało - a w niektórych chwilach mam wrażenie że wręcz skrzywdzono "Yoona" spychając ją niemal na trzeci plan - a jej postać jest przecież kluczowa! Szkoda że tak zdecydowano bo ona jako aktorka potrafi przyciągnąć widza jak magnes ... ma w sobie niesamowity naturalny urok.
Lecz nie ma co narzekać - serial jest Bardzo Dobry i śmiało można go polecić - to sie po prostu dobrze ogląda.