PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94457}

Głowa rodziny

Family Guy
1999 -
8,0 69 tys. ocen
8,0 10 1 68770
8,0 21 krytyków
Głowa rodziny
powrót do forum serialu Głowa rodziny

Stewie Griffin

ocenił(a) serial na 10

Czy jest ktoś kto nie uwielbia tego małego diabełka, który urodził się po to by podbić świat :D
Moim zdaniem na jego osobowości trzyma sie cały serial :)

ocenił(a) serial na 5
Nicolis

Ja tam wolę Briana ale bes Stivego - Kim był by Brian??

ocenił(a) serial na 10
Nicolis

Tak jest ktoś taki Stewie to najgorsza postać w serialu, a jeśli chodzi o osobowość trzymającą serial to jest nią oczywiście Peter a nie nikt inny. To moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać (tak dla sprostowania).

ocenił(a) serial na 10
Nicolis

Jam, ja ja ja uwielbiam Stewiego, ma prześwietne teksty, ostre, słodki wygląd i ta głowa:), i głos dorosłego z zauważalnym akcentem, halo halo do wypowiedzi QQryk Peter świetny a Stewie wcale nie jest taki jak mówisz ale masz do tego pełne prawo bo ten kraj gwarantuje wolność sumienia, zdania i wyznania. I LOVE Stewie:)

Hadrian

Mnie zawsze rozwala jak się pojawia szef Petera... ech ten jego akcent. A tak poza tym nikogo nie wyróżniam, bo niemal wszyscy główni bohaterowie są świetni. Meg troszkę odstaje, ale taka rola...

ocenił(a) serial na 7
Nicolis

Niestety od co najmniej 3 sezonów Stewie przestał marzyć o zabiciu Louis, podbiciu świata, a stał się pół-gejem. Sezonu 8 już nie oglądałem bo po słabiutkim 7 dałem sobie spokój z tym serialem.

ocenił(a) serial na 9
Nicolis

Stewie jest świetny.
@ polishchaser1 pół-gejem czyli bi?

ocenił(a) serial na 7
Kaoshi

Robi w obu drużynach

ocenił(a) serial na 9
tc1987

czyli bi?

ocenił(a) serial na 7
Kaoshi

Zapewne - jako konserwa nie jestem odpowiedni do ostatecznego zdania w użyciu któregoś z tych określeń:).