Czy jest ktoś kto nie uwielbia tego małego diabełka, który urodził się po to by podbić świat :D
Moim zdaniem na jego osobowości trzyma sie cały serial :)
Tak jest ktoś taki Stewie to najgorsza postać w serialu, a jeśli chodzi o osobowość trzymającą serial to jest nią oczywiście Peter a nie nikt inny. To moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać (tak dla sprostowania).
Jam, ja ja ja uwielbiam Stewiego, ma prześwietne teksty, ostre, słodki wygląd i ta głowa:), i głos dorosłego z zauważalnym akcentem, halo halo do wypowiedzi QQryk Peter świetny a Stewie wcale nie jest taki jak mówisz ale masz do tego pełne prawo bo ten kraj gwarantuje wolność sumienia, zdania i wyznania. I LOVE Stewie:)
Mnie zawsze rozwala jak się pojawia szef Petera... ech ten jego akcent. A tak poza tym nikogo nie wyróżniam, bo niemal wszyscy główni bohaterowie są świetni. Meg troszkę odstaje, ale taka rola...
Niestety od co najmniej 3 sezonów Stewie przestał marzyć o zabiciu Louis, podbiciu świata, a stał się pół-gejem. Sezonu 8 już nie oglądałem bo po słabiutkim 7 dałem sobie spokój z tym serialem.