Jeśli znajdzie się kilku chętnych posiadam skaner i wszystkie wydane w polsce książki gęsiej skórki:
-Noc Lalki
-Lucy i potwory
-Nie wchodźcie do piwnicy
-Witamy w domu śmierci
-Zdjęcie przepowie ci śmierć
- Krew potwora
-Klątwa z przeszłości
-Znikamy!
-Obóz koszmarów
-Duch z sąsiedztwa
Mogę je zeskanować i wrzucić na Megaupload ale nie będę tego robił jak nikt nie chce :D praca syzyfowa
jeśli ktoś chce pisać jakie
Ok to się zabieram :D Zresztą miał zrobi się do 10 "noc lalki" potem się zobaczy. Pozdro
EDIT: Staram się jak mogę aby polaska dostała porcję "Gęsiej Skórki", Najpierw przeskanuję książki a potem postaram się coś zrobić z serialem. Ale nic nie obiecuję bo zrobienie napisów jest trudne i to jeszcze z moim beznadziejnym angielskim :( Jeśli jest ktoś chętny do pomocy - zapraszam i pisać w temacie
Również bym był zainteresowany serią książek ;) jak coś daj znać na gg 11879625
w w w . m e g a u p l o a d . c o m / ? d = P E C 9 6 Q N Y - Noc Lalki (usuń spacje)
http://gesiaskorka.hpu.pl/news.php - tu będę składował wszystkie skany i napisy
Pilne! W moim rarze noc lalki nie ma 43. strony! Czy to specjalnie tak jest czy zapomniałeś wkleić?
PILNE do użytkownika FAFIKOZOOM. Dlaczego nie wrzucasz nowych skanów? Ostatni pochodzi sprzed miesiąca, a masz jeszcze 9 książek. Będziesz je wrzucał czy nie?
Heja fani gęsiej skórki. Wkońcu jakiś znalazłem. A więc. Sprawa jest prosta. Pewnie uwielbiacie gęsie skórki (ja też) i jesteście wkurzeni że więcej ich już nie robią. Mam pomysł. Może razem wysłalibyśmy listy do wydawnictw które wydawały gęsie skórki żeby znowu je tłumaczyli. Ps: na fb zrobiłem grupe fani gęsiej skórki. Zapraszam.