Serial baaaardzo się stara być nowoczesny i na siłę śmieszny. Oglądając ten twór odnoszę wrażenie jakbym oglądał serial, który ma na celu reklamę jakiegoś produktu, obudowanie wokół produktu fabuły, czyli jakiś tani krótki serial/reklama a z tego co wiem to Amazon który jest producentem ma jednak trochę pieniędzy wiec nie wiem na co poszedł budżet. Bohaterowie są płascy jak kartka Papieru (tylko Kot się jakoś wybija ale i on ciągnie ten sam dowcip przez cały czas) a najgorsza jest główna bohaterka, której nie da się polubić. Muzyka w serialu to zapętlona w kółko jedna 7 sekundowa piosenka, pojawia się praktycznie zawsze gdy scena się kończy, o scenografii nie mogę wypowiedzieć się niestety lepiej, wygląda to tak ze na planie zdjęciowym który jest w jakimś magazynie poustawiano kilka półek, dodano ze 3 kasy i nara.
Podsumowując: żenada głupota i bieda a pomysł był naprawdę fajny.... szkoda
Hajs poszedł na Kota, Chabiora, Pudziana, Makłowicza, Roxie Węgiel i całą resztę tych gościnnie występujących gwiazd, inaczej się tego nie da wytłumaczyć
Roxie Węgiel to powinna mieć absolutny zakaz zbliżania się do polskiej kinematografii. Polska Ariana Grande, czy Lady Gaga to to nie jest.
Infantylne podejście, serial jest śmieszny i ma taki być, to nie kino klasy światowej to sitcom, humor jest pojęciem bardzo osobistym, ja wyprzedzam fakty a i tak się dobrze bawie, dla takich jak ty kabarety i stendupy to głupi humor