PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10063478}

Gąska

2024 -
5,1 9,3 tys. ocen
5,1 10 1 9281
4,1 17 krytyków
Gąska
powrót do forum serialu Gąska

Pierwszy odcinek

ocenił(a) serial na 3

Nie wiem jak dalej ale pierwszy odcinek to okropna padaka. Polski the office to przy tym arcydzieło

ocenił(a) serial na 5
pit88

To masz dobry zjazd, kot bardziej micheala przypomina niż the office pl

ocenił(a) serial na 3
Wdor57

Chyba nie mam jednak bo wymeczyłem wszystkie odcinki. I to co mogę powiedzieć to jest jeszcze gorzej niż myślałem. Żarty o twojej starej, gagi na siłę, tragiczna główna bohaterka, a tego z Kotem nawet nie skomentuje jest męczący i żenujący. Cały ten serial to porażka

ocenił(a) serial na 7
pit88

Chyba nie rozumiesz jak ktoś cię denerwuje swoją rolą to znaczy że gra dobrze, z ciebie krytyk jak ze mnie stolarz, przykre jest jak widzę takich pseudo znawców, dobry humor, dobry scenariusz przemielolem wszytko sitcomy jakie są dostępne, w tym gatunku humor krótkofalowy to podstawa, polecam kabarety tam się niedźwiedź dobrze bawić, to że rozumiesz gatunku i humoru nie oznacza że produkcja jest zła

miachal94

ale się odkleiłeś i wylizałeś sobie wora

ocenił(a) serial na 3
miachal94

A mógłbyś po polsku napisać? Bo połowy nie rozumiem

pit88

Kotem jestem zawiedziona, jakiś takiś sztywny, sztucznie i bardzo teatralnie, chyba po Kleksie została ta dziwna maniera przesadyzmu. Grabowska jak na razie wypada tu najlepiej i dobry ten myk z Gąsowskim ;)

ocenił(a) serial na 3
Kasha

Grabowska najlepiej? Moim zdaniem to najgorzej napisany i zagrany główny bohater jakiego widziałem od lat. Irytująca, ani trochę zabawna i totalnie drewniana

ocenił(a) serial na 5
pit88

Ale polski The office to Ty szanuj.

ocenił(a) serial na 3
McGyverPL

Szanuje i jestem pozytywnie zaskoczony poziomem bo spodziewałem się właśnie czegoś takiego jak ta gąska. A spokojnie takie przyjemne 7,5/10

ocenił(a) serial na 7
pit88

Coty pierdzielisz, bardzo fajny odcinek, aż z marszu 3 wciągnąłem