Zabójczo śmieszne,piękne anime. TRZEBA ZOBACZYĆ!
No i Shigure (rozpływa się) :P
Taa, ja tez wole Yukiego ^____________^.
Tak sie zastanawiam, nie wie nikt czy moze bedzie druga seria, wg mnie zostalo wiele niejasnosci i mozna by to jeszcze powyjasniac przez nastepne 26 odcinkow ^^.
w polsce miala zostac wydana manga...ale jak narazie mają klopoty z licencją :/
No ja tez, wk oncu to miala byc moja pierwsza seria mangowa na poleczce ^^ (do tej pory tylko ogladalam anime rozne..:P)
popieram!!! to najlepsze anime jakie oglądałam, i zdecydowanie... Shigure roxx:D. Nie moge sie już doczekac jak JPF wyda mangę, oby z obwolutką i kolorowymi stronami... mmm *_*
Również wolę Kyo'ka (chyba tak to się odmienia :) Yuki mi nie przypadł do gustu, na dodatek jak oglądałem to byłem pewien, że głos podkłada żeńska seiyu . Nie dość, że z wyglądu czasami ciężko rozpoznać, to i z głosu (jest dużo takich przypadków facet- żeńska seiyu). A koleś co sepleni to wykańcza (tak wiem to Akito).
A ja wolą Ayame! Yay xD
Ale Shigure, Yuki, Hatori i Hatsuharu też cacy! XD
Nie wiecie może jak to będzie z wydaniem mangi przez JPF? ? ?
Od jakiegos czasu obiecują, że bedą ja wydawać. Ale z JPF juz tak jest, że raczej jeszcze trochę poczekamy....
A ja kocham Akito ^-^ I co z tego,że nie jest tym za kogo wszyscy go uwazali. Nie mówię wiecej bo nie chce spojlerować xD
Mangi nie czytałam oglądałam anime, za mangę się zabieram :D No,a le po obejrzeniu anime na ostatnim odcinku ryczałam jak nie wiem... łzy potokami leciały ehh...
A ja wolę rudego i dobrze, że się skończyło na tym hehe xD Kotek był fajny, pomimo iż Yuuki też, ale kotek i tak lepszy :D
Co do Akito... grrr <warczy> nie lubię tego gościa xD
Na anime płakałam z 5 razy i po każdej kupce mokrych chusteczek coraz bardziej utwierdzałam się w przekonaniu, że jest to jedno z najlepszych anime jakie dane mi było oglądać...po prostu inny stopień wrażliwości - coś przepięknego!:) Mangę miałam czytać od początku , ale nie wytrzymałam (wrrr) i przeczytałam 7 ostatnich chapterów...super zakończenie, niemal idealnie po mojej myśli (dodałabym parę scen więcej;P):)
A co do bohaterów (płci męskiej oczywiście:P) to zdecydowanie Kyo-kun...uwielbiam koty, a co dopiero jak są takie niegrzeczne...mniam:)!
Po rudym neko, na zaszczytnym drugim miejscu, Shigure-san - psy też są fajne;)- i te jego "obleśne" tekściki...zawsze na miejscu i zawsze mistrzowskie:D
Zgadzam się po prostu przecudne :)) Właśnie zaczęłam czytać mangę i strasznie się wciągnęłam jest jeszcze lepsza!!! I chciałabym żeby powstał jakiś ciąg dalszy anime bo przecież to nie było takie ewidentne zakończenie....... Przynajmniej jeszcze jedna seria by się przydała a biorąc pod uwagę obszerność mangi znalazłby się jeszcze materiał na co najmniej 3 jak nie więcej :D
A jak dla mnie Kyo debeściak. uwielbiam jak się wścieka i ma wtedy te kocie uszy :D Ale tak właściwie to każdy z zodiaków ma coś w sobie i nie można ich nie lubić :)))
Ja także się zgadzam. Cudowne anime z piękną duszą. Manga jest pełniejsza od anime i także przepiękna. Jedna z najlepszych jakie czytałam. Jeśli chodzi o gatunek anime, to jest jedno z najlepszych tytułów w tym temacie. Niesamowity poziom. Humor, miłość, głębia, wrażliwość... po prostu warto obejrzeć. Aż nabrałam ochoty, by obejrzeć to ponownie.