Niedawno rozpoczołem oglądanie Fringe i właśnie zakończyłem pierwszy sezon. Po obejżeniu pierwszego odcinka drugiego sezonu przeglądałem stronę mówiącą iż pierwszy sezon ma 21 odc. Mało to był tam pełny opis odcinka i nawet screen na którym pojawił się obserwator. Było to lekkim zaskoczeniem bo moja 'wersja" serialu ma 20 odc. i kończy się konkretnie na rozmowie Olivi i Bella i faktycznie po pierwszym odcinku drugiego sezonu czuje jakby mi coś umkneło, więc ile jest w końcu odcinków 20 czy 21 ?
mam ten sam problem;/ ;/
właśnie zaczęłam oglądać 1 odc sezon 2 i coś mi tu brakuje;/
proszę o info czy tak ma być i w następnych odcinkach wszystko się wyjaśni czy brakuje ostatniego odc w 1 sezonie?
U mnie ostatni odc 1 sezonu to: s01e20 There's More Than One of Everything
ok juz wiem;]
Odcinek specjalny (1x21)
Planowo pierwszy sezon serialu miał liczyć 22 odcinki, jednak w końcu został skrócony do 20 odcinków. 11 stycznia 2010 r., w trakcie trwania drugiej serii, wyemitowany został odcinek specjalny "Unearthed". Twórcy serialu ogłosili, że jest to niewyemitowany, 21 odcinek pierwszego sezonu serialu. 14 stycznia wyemitowany został kolejny odcinek drugiego sezonu ("Johari Window"). Spowodowało to duże zamieszanie, a także błędną numerację odcinków w internecie.
A więc trzeba poszukać tego 21 odcinka 1 sezonu bo jednak istnieje;))
Polecam str http://iitv.info TU są wszystkie odcinki.
Dopiero teraz zauważyłam, że odcinek 11 sezonu 2 to jest ten odc 21 sezonu 1 więc problem z głowy;]