Jestem dopiero po pierwszym sezonie Supernatural. Fringe opiera się na nauce (oczywiście większość to fikcja, ale na wszystkie zagadki w serialu znajdują jakieś "naukowe wytłumaczenie"), więc sama idea serialu jest zupełnie inna niż w Supernatural, jednak osobiście polecam Fringe, bo jest to moim zdaniem jeden z najlepszych serialów ostatnio. Spróbuj zobaczyć kilka odcinków, może Ci podpasują ;)
ja oglądałem wszystkie odcinki supernatural i mogę ci polecić Fringe, przyjemnie się go ogląda, postacie są ciekawe, fabuła dobra, w jednym odcinku nawet Lance Reddick się uśmiecha, co jest niespotykane ;)
Ja tak samo, oglądnęłam wszystkie sezony Supernatural i żaden serial go nie przebije, a Fringe jest u mnie na drugim miejscu, więc sądzę, że warto ;)
Jestem fanką Supernatural. Oglądałam wszystkie odcinki. Różni się od Fringe, ale są tam tak samo rzeczy paranormalne jak w Supernatural. Fringe to serial sci-fi, w dużym stopniu o nauce (racje ma w tym Bittersweet88, bo większość to fikcja), coś jak Archiwum z X. Za to Supernatural opiera się na rzeczach związanych z demonami, potworami i aniołami (w późniejszych sezonach). Osobiście polecam Fringe, bo uważam go za jeden z bardzo dobrych seriali, jakie lecą ostatnio.
Muszę powiedzieć że Fringe mnie ostatnio bardzo wciągnął. Serialowi daje 10/10. Bardzo ciekawa rola Waltera Bishopa. Z niecierpliwością czekam na 4 sezon.