PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=365605}

Forbrydelsen

2007 - 2012
8,1 7,6 tys. ocen
8,1 10 1 7562
6,6 5 krytyków
Forbrydelsen
powrót do forum serialu Forbrydelsen

Nie wierzę, że nikt nie zrobił napisów do tego serialu; są tylko do trzeciego sezonu.

_Bunuel_

Napi projekt pobiera do wszystkich sezonów. Ewentualnie masz jakąś dziwną kopię, ale na pewno znajdziesz ręcznie na ich stronie :)

OrzechMU

są tylko do 1 odcinka www.napi projekt. pl/napisy1,1,1-dla-29071-Forbrydelsen-(2007)
na opensubtitles także nie ma. moze CI chodzi o amerykańską wersję ?

_Bunuel_

O to sorry za wprowadzenie w błąd, z tego co widzę to tylko do 3 sezonu są :(
Amerykańską wersję oglądałem już jakiś czas temu i chciałem teraz zobaczyć pierwowzór. Sam jestem rozczarowany bo wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek a tu do drugiego nie ma już napisów. Chyba tylko pozostaje wersja z lektorem dostępna na CDA

OrzechMU

polecam oglądać na e filmy tv, tam jest lepsza jakość, na cda rip z ale kino w bardzo słabej jakości mimo iż jest dostępna jakość hd ale to jest jakieś 240p

ocenił(a) serial na 10
_Bunuel_

jak to znalezc na e filmy tv?

ocenił(a) serial na 10
_Bunuel_

widzę ich listę seriali, nie ma pozycji Forbrydelsen :(
Flowers (2016)
Foo Fighters - Sonic Highways (2014)
Forever (2014)
Formuła ekstremalna/ Driving Wild (2016)
Fortitude (2015)
Four in the Morning (2016)
Francuskie wędrówki Julie / Culinary Roadtrip (2012)

(szukam pilnie wersji z PL napisami lub lektorem dla taty, ale ta na cda lub zalukaj jest baaardzo slaba...)

celloz1

Jest jako ,, The Killing (Forbrydelsen) ''

randalflag

Ale tylko sezon 1 i tylko z lektorem, a autor tematu pyta o wersję z napisami. Niestety, ale takowej wersji nie uświadczy, sam szukałem bardzo dokładnie i długo. Jedyne co znalazłem to napisy angielskie i noszę się z zamiarem ich przetłumaczenia, ale raz, że nie mogę się do tego coś zabrać, a dwa to że nie chcę sobie psuć fabuły czytając napisy :)

ocenił(a) serial na 8
celloz1

Dla wszystkich miłośników kina skandynawskiego-szukajcie na freedisc p l u użytkownika vonlanten-serialowa Skandynawia-są wszystkie odcinki Forbrydelsen z lektorem,jak również wiele innych :)