PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14757
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

David S. Goyer, który był prowadzącym produkcję na początku emisji "FlashForward" (odszedł po kilku odcinkach) ujawnił kilka informacji dotyczących fabularnych planów anulowanego serialu stacji ABC na 2. sezon.

Bohaterowie mieli odnaleźć leżący na dnie oceanu, antyczny komputer, który miał przewidywać przebłyski. Zaczynały być one coraz krótsze, aż w końcu jeden z nich pokazywał wydarzenia trzy dni do przodu. Tylko 17 osób zobaczyło cokolwiek, inni ludzie na świecie widzieli czarną plamę, co oznaczało, że tylko 17 osób ma przeżyć na Ziemi. Ostatecznie wśród tych 17 osób miała być Olivia, Lloyd i Mark, a komputer był pewnego rodzaju ostrzeżeniem, że coś lub ktoś chce stworzyć świat z tak małą ilością ludzi.

źródło: Hatak

limak89

Ech, właśnie skończyłem pierwszy sezon i jestem załamany, że to definitywny koniec, a jak czytam jeszcze coś takiego... ;/ No i wiemy, że koniec świata miał być w 2016 :P

ocenił(a) serial na 9
cyrtad7

Daty "wewnątrz" serialu mniej więcej pokrywały się z datami emisji (Blackout - 6 października 2009/Pilot serialu - 24 września 2009. Wizja 30 kwietnia 2010/finał sezonu 27 maja 2010). Z kolei w ostatnim odcinku w przebłyskach był pokazany slogan 'Szczęśliwego Nowego Roku 2015". Pozostaje liczyć, że długa przerwa była zamierzona i producenci powrócą z drugim sezonem właśnie na przełomie 2014/15;]

JankesZiom

Obyś miał rację, bo jak nie to w 2015 pożałujesz dawania złudnych nadziej.
Pierwsze odcinki były trochę niemrawe, a jak się fajnie rozkręciło to ciach i kontynuacji nie widać. Nic tylko coś zrobić producentom.

ocenił(a) serial na 9
JankesZiom

W życiu bym na takie coś nie wpadł, żeby w ten sposób interpretować wizje z finału sezonu. Jeśli faktycznie kiedyś pojawiłby się kolejny sezon, skakałbym ze szczęścia. Cały czas mam taką nadzieję, gdyż był to jeden z najlepszych i najciekawszych seriali, jakie oglądałem. Mega wciągający, a jak to w dobrych produkcjach, finały odcinków nieraz wgniatały w fotel.

ocenił(a) serial na 8
JankesZiom

29 kwietnia. ;)
Mnie i moją współlokatorkę strasznie wciągnął ten serial, jak wyszedł.
Śmiałyśmy się, że nasze wspólne zamieszkanie, to było przeznaczenie, bo ona ma urodziny 6 października, a ja 29 kwietnia. :D

limak89

Ale szkoda, że nie będzie drugiego sezonu... Ja chętnie bym obejrzała, zwłaszcza słysząc takie rewelacje...

ocenił(a) serial na 10
limak89

hej. Powiem wam szczerze że wczoraj leciało to ok 23 na tvp i tak mnie zaciekawiło że właśnie skończyłem oglądać cały sezon. Tak mnie wciągnęło że nie byłem wstanie nie włączyć nastopnego odcinka. Nie spałem całą noc i cały dzień ale było warto. Szkoda że nie ma następnego sezonu bo z tego co piszesz to naprawdę było by co oglądać.

ocenił(a) serial na 9
hubert27

Też widziałem na TVP i teraz własnie skończyłem sezon.....jak myślicie o kim lub o czym mówiła charlie na końcu gdy powiedziała "znależli go"

grzesiunowak

o rety, no pewnie że mówiła o ojcu, o marku!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
ewabo

A gdzie ogladaliscie dalsze odcinki?

Majsi

kolejnych odcinków nie ma.... ale mam wielką nadzieję, że jednak 2 sezon nakręcą...kiedyś...

ocenił(a) serial na 9
ewabo

Ja tez mam, ale z tego co widać to nikle szanse, wola kręcić nowe durnowate i bezsensowne seriale , o takich samych fabułach wszystkie :/ A jak już jest dobry to go nie kontynuują -.-''

daisy95

matką głupich cie nazwali...nadziejo, ale może JankesZ ma rację..czekam rok, może dwa. wizje z ostatniego odcinka może są zapowiedzią drugiego sezonu? a jeśli sie na coś długo czeka to potem lepiej smakuje--mniam.

Majsi

możesz sobie ściągnąć, korzystając z odpowiednich serwisów.

basiasiedlecka

basia., dalszych odcinków nie ma Jest tylko ten jeden jedyny sezon..

ocenił(a) serial na 9
ewabo

Jeżeli tak to kto sie ją o to pytał ?

ocenił(a) serial na 9
grzesiunowak

Przecież to proste. To był Dylan.

ocenił(a) serial na 10
limak89

zapraszam do polubienia polskiego funpage ! facebook FlashForwardPrzeblyskJutra

ocenił(a) serial na 10
limak89

zapraszam do polubienia polskiego funpage ! facebook FlashForwardPrzeblyskJutra

limak89

Jak można tak zarąbiście skończyć pierwszy sezon i nie zrobić drugiego :/ That's not fair!