PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=501265}

FlashForward: Przebłysk jutra

FlashForward
2009 - 2010
7,5 15 tys. ocen
7,5 10 1 14763
5,7 3 krytyków
FlashForward: Przebłysk jutra
powrót do forum serialu FlashForward: Przebłysk jutra

Wie ktoś gdzie można obejrzeć lub aktualnie ogląda serial online najlepiej? Praktycznie na wszystkich stronach trzeba sie rejestrować a potem płacić, żeby cokolwiek obejrzeć( oczywiście nie mam nic przeciwko płaceniu jeśli ten serial tam rzeczywiście będzie). Teraz oglądam na str http://serialnet.pl/serial/1-1396/przeblysk-jutra jednak niektóre odcinki wrzucone tam, są tylko 10 minutowe..;(
Więc jeśli oglądacie i macie namiary to byłabym dozgonnie wdzięczna za pomoc ;)

lisamarie19

Luknij na playtube

ocenił(a) serial na 10
Mazurian

Niestety nie ma. Pokazuje się dwie pozycje przy czym w jednej piszą, że nie ma dodanego jeszcze żadnego odcinka a w drugiej, że zawiera tylko odcinek specjalny. Ale i tak dzięki ;)

lisamarie19

Wiesz ja pod wpływem chwili ściągnąłem z torr enta. Jestem już na 19 odcinku - się dzieje:) Rzecz jasna nie polecam łamania prawa.

ocenił(a) serial na 10
Mazurian

Jak ściągasz? Ja mam torrenta 3.3, zainstalowałam kilka dni temu ale nie wiem jak się na nim ściąga bo nigdy z niego nie korzystałam. Jak tu nie dam rady to trzeba się będzie pożegnać z serialem.. :(

lisamarie19

Zaproś mne do znajomych to wszystko wytłumacze :)

ocenił(a) serial na 9
lisamarie19

na ii tv można oglądać

użytkownik usunięty
lisamarie19

obecnie leci na TVP 1 :D

ocenił(a) serial na 9
lisamarie19

czytaj dokladniej na tej stronie co ogladasz....;) Werjsa z lektorem jest 10min, jak wlaczysz u gory ze chcesz z napisami to bedziesz miala pelny odcinek