PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45364
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Iron Heights?

ocenił(a) serial na 9

Z góry proszę o nie atakowanie mnie jeżeli ta sprawa jest oczywista. Może po prostu nie mam pamięci do mniej ważnych wątków. Jeżeli to było gdzieś wyjaśnione to przepraszam ale prosiłbym jednak o wyjaśnienie mi dlaczego teraz mety są trzymani w Iron Heights a nie upychani w super "jednej" celi w Star Lab? Może mi to gdzieś umknęło...

ocenił(a) serial na 5
mejki

Bo w Iron Heights otworzyli specjalne skrzydło dla metaludzi, a samowolka StarLabsowa była nielegalna i niehumanitarna, i kosztowna :D

ocenił(a) serial na 3
marchewsz

Kosztowna? Kosztowne to jest całe utrzymanie tego laboratorium i kto niby za to płaci? Caitlin i Cisco nie mają pracy, Barry jako technik raczej dużo nie zarabia. Joe to utrzymuje? :D

ocenił(a) serial na 5
Daroo_3

Barry dostał hajs od Wellsa w spadku chyba?

ocenił(a) serial na 3
marchewsz

Nawet jeśli dostał, to wątpię żeby starczyło na utrzymanie tak ogromnego ośrodka na 3 lata plus jego 2 krotną rozbudowę (speed lab, odnowienie kiedy miało tam być muzeum)

ocenił(a) serial na 5
Daroo_3

speedlab było tam od zawsze w tej linii czasowej

ocenił(a) serial na 3
marchewsz

Nie od zawsze tylko odkąd był Flash, tzn STAR Labs było już po wybuchu i było zamknięte, więc nie było już finansowo wspierane.

ocenił(a) serial na 5
Daroo_3

No ale wtedy RF bez problemu mógł okraść sobie bank czy coś, jeśli potrzebował pieniędzy. Speed lab nie zostało przecież wybudowane w czasach po RF.

mejki

Przez flashpoint