Z niecierpliwością czekam na crossoverowy odcinek "Supergirl" z udziałem Flasha. Po co jednak ten temat na forum? Otóż jakoś nie widzę Kary (Supergirl) w tym samym świecie, w którym żyją Flash i Green Arrow (nigdy w obu tych serialach nie wspomniano nawet o postaci Supergirl, Supermana czy National City). W serialu "Flash" poznaliśmy już Ziemię 2... A co, jeśli Supergirl to mieszkanka innego świata, np. Ziemii 3 lub 4? Zastanawia mnie też wątek z ostatniego odcinka "Flash", kiedy Barry wyruszając na Ziemię 2 przechodzi przez tunel, w którym widzi: m. in. inną wersję Green Arrowa, Flasha znanego z serialu z lat 90.
Supergirl jest z innego świata. To potwierdzone info. ;) Superman był wspomniany w LoT. Jakieś wersje Green Arrowa i Flasha pewnie istnieją, ale nie mówi się o tym. w świecie Supergir. Dlaczego ? Nie wiem. Pewne jest, że Barry w jakiś sposób przedostanie się do świata Kary, ale w jaki, to też jest na razie tajemnica.
Skoro Supergirl jest z innego świata to ma to sens :) Mam nadzieję, że i ona w przyszłości odwiedzi serial Flash. Kolejna sprawa - Flash z serialu z lat 90. Czyżby mieszkaniec kolejnego świata? Zapowiada się ciekawie...
No tak. Barry i spólka widzieli sceny z różnych Ziem. Nie tylko z drugiej czy pierwszej.
Są dwie najpiękniejsze sceny tego odcinka, pierwsza jest wtedy kiedy Flash wlatuje do świata Supergirl i od razu ratuje ją przed upadkiem coś pięknego jak ją ładnie złapał druga wtedy kiedy Flash chce wrócić do domu i ściga się z Supergirl a ta go wyrzuca do przodu w pewnym momencie.