Jak wyżej...
ps. Mówię tu o postaci, a nie o aktorce i jej sposobie odtwarzania roli.
Chyba jestem w mniejszości :)
Ja bardzo lubię postać jak i aktorkę.
Jednym z głównych powodów, przez który oglądam serial to czekam na to jak będzie razem z Barrym.
Uwielbiam tą aktorkę oglądać, tak wspaniale sie uśmiecha, w ogóle jest piękna.
Gdyby nie było takiego wątku to chyba bym nie oglądał serialu, nie rozumiem czemu niektórzy nie chcą Iris czy Felicity.
Superman, Iron Man, Batman, Thor, Kapitan Ameryka (Pierwsze starcie (2011)) mieli przecież kobiety.
Pisze odnośnie filmów (nie czytam komiksów)
Różnica jest taka, że ją mieli, a nie cały czas się o nią starali i prosili o spotkanie. Ja znów jestem tej części, której takie wątki się nie podobają i właśnie dlatego się pytam. W Arrowie ten wątek tak rozszerzyli, że zacząłem się zastanawiać, czy Felicity nie uwiedzie Ra's al ghula, za to playboya - Oliviera - jakiego zrobili, kompletnie zmarginalizowali. Ale to tylko moja opinie i chętnie usłyszę wasze.
Dziękuje za wyczerpującą i szybką odpowiedz.
Choć jak pisałem czekam na ich związek, ale zbyt długie czekanie tez mi nie odpowiada.
Liczyłem np. na to, że Barry powie iż zna Flasha, potem bedzie ich "łącznikiem" a potem sie wyda.
Wtedy byłoby urozmaicenie, ale tak jak jest mi nie przeszkadza.
P.S. Aktualnie kończe oglądac 1 sezon.
Prawda jest taka, że jeśli scenarzyści zdecydują się na ich związek - czego nie zrobią - to Barry będzie pieskiem biegającym za Iris i nawet jego szybkie nogi nie zrobią tego spektakularnym.
A tak poważnie. Oto odpowiedź dlaczego Flashowi nie wychodzi w związkach: https://www.youtube.com/watch?v=NRAbdDe-iY8
Jak to scenarzyści, tego nie zrobią ?? Wg mnie to będzie tak jak miał Clark z Laną, a później z Lois w Smallville :P Koniec końców Barry będzie z Iris (którą bardzo lubię :D )
Serialowa Iris bardzo mnie męczy. Barry musi wszędzie za nią chodzić, ciągle się starać, a ta nawet się nie domyśla co on do niej czuję i zwiazuje się z jego znajomym. Całe szczęście w drugim sezonie jej rola została poważnie ograniczona.
Lubię Iris która była najfajniejszą żeńską postacią w pierwszym sezonie. W drugim najfajniejsza jest Patty którą wręcz kocham :D