PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45364
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Barry Allen

ocenił(a) serial na 5

Przyznam szczerze, że chodzi mi po głowie myśl iż Barry Allen zniknie z serialu. Niby możecie pisać że to nie możliwie, że to główna postać itp. Jednak... Jak wiadomo DC Comics buduje, przynajmniej stara się zbudować swoje komiksowe uniwersum... Myślę, że skoro tam Barrym jest innym aktor, itp to zależy im żeby postać ta zniknęła z serialu... tak jak to było z Deadshotem, Amandą Waller itp. Wiem to były postacie pobocze jednak jestem nie mal pewny Allen zniknie z małego ekranu..

Widze to tak. Wprowadzili postać Wallyego Westa. Dali jej jakieś origin. Teraz zrobili z Allena z przyszłości złego Savitara. Myśle że finał sezonu będzie wyglądał tak że dobry Flash poświeci się żeby powstrzymać Savitarta/Future Flasha. Odejdzie do Speed Force czy coś w tym stylu... Postać Allena zniknie z serialu a jego miejsce jako Flasha zajmie Wally West..

waldek1987

To tak nie dziala, postac allena moze byc i w filmie i serialu

A CW usunie Barrego na zawsze, to jest niemozliwe bo serial jest glownie o nim
Jedynie przez jakis moment moga dac wallego jako flasha

ocenił(a) serial na 6
waldek1987

Oni tam nie są zatrudniani na umowę zlecenie, że pracodawca w każdej chwili może ich wypieprzyć, bo tak. Kiedy kompletują obsadę, główna postać dostaje wieloletni kontrakt, z reguły jest to 5 lat, więc CW kompletnie wali to, że za rok do kin trafi film Flash z Ezrą Millerem. To tak nie działa.

I to, że Allen się poświęci i trafi do Speed Force jest już praktycznie pewne i pisałem o tym jakieś 2 tyg temu, nic odkrywczego. Oni to praktycznie zaspoilerowali, bo kilku fanów wpadło w okolice planu i z ukrycia strzelili kilkadziesiąt zdjęć i nagrali filmik, który właściwie zdradza fabułę końcówki finału. Postać Allena może zniknąć z serialu, ale nie na zawsze.
Opisywałem jak może wyglądać początek S4, więc nie chcę mi się powtarzać, ale w skrócie: Może powrócić RF, który podszyje się pod Allena jak w komiksach.
Wtedy Gustin będzie dalej na planie, ale w nieco innej roli - villaina, Reverse-Flasha, a właściwie jeszcze nie villaina.
Reverse-Flash cofał się w czasie wielokrotnie. I to byłaby ta wersja, która jeszcze nie znienawidziła Allena. On był dla niego idolem i chciał być jak on, ale potem nagle ześwirował i stał się jego przeciwieństwem.
To właśnie mógłby być ten moment - Reverse-Flash przejmuje tożsamość Allena, który jest uwięziony w Speed Force. Wraca do S.T.A.R. Labs i udaje go. Potem oni o wszystkim się dowiadują i Wally (albo sam Allen) odsyła RF do jego czasów i to w tym momencie Eobard dochodzi do wniosku, że jego przeznaczeniem jest bycie arcywrogiem Flasha.
Podobna historia była w komiksach, a oni wiele czerpią z komiksów, ale lubią mieszać i tu byłoby małe zamieszanie.

RF został w LoT wymazany, ale już raz został wymazany i nie przeszkodziło mu to w powrocie, bo zawsze któraś z jego wersji przetrwa. Sam Matt Letscher pisał na IG, że to jeszcze nie koniec i odchodzi tylko na jakiś czas. To zbyt ważna postać dla tego serialu i ja stawiam, że jeszcze go zobaczymy i zobaczyć Gustina jako Reverse-Flasha, to byłoby coś zajebistego. Oczywiście to byłoby tylko kilka odcinków.

Postać Wellsa też co chwilę się zmienia. Znika jeden, pojawia się inny, ale nigdy nie zniknął i nie zniknie na zawsze, bo Cavanagh to zbyt ważna część obsady i tak samo jest z Gustinem.
To Gustin generuje oglądalność i zyski. Wally'ego mało kto trawi, to na widok Gustina piszczą nastolatki w USA i nawet, gdyby usunięcie go z obsady było takie proste (a jest wręcz przeciwnie), to strzeliliby sobie w łeb takim ruchem.
Gustin to nie Charlie Sheen, który przychodził na plan nawalony i naćpany o 12 w południe, podczas gdy reszta ekipy zaczynała zdjęcia o 6-7 rano. Ma ważny kontrakt, więc nie mogą się go pozbyć.

ocenił(a) serial na 5
waldek1987

W moim poście nie dodałem jednego. Ze chce żeby Barry nadal był głownym bohaterem serialu.... Także obyscie mieli rację, co do długoletniego zatrudniania obsady i Grant nadal był w serialu (chociaż te dwa lata)
PS. CW kompletnie wali to, że za rok do kin trafi film Flash ;-D
Oby :)
Pozdro i dzięki za info

waldek1987

Co ty piepszysz koleś :D

Film flash został anulowany przecież, bo reżyser się wycofał

ocenił(a) serial na 5
dunio_4

Cytowałem zdanie z wpisu Azazela94 które jest powyżej. W pierwszym akapicie Jego wypowiedzi. Hmm..., Lepiej czytaj uważniej dyskusje w których bierzesz udział.
Także to nie ja pisze o premierze kinowego Flasha która być za rok. Szczerze to wiem że film z Ezrą Millerem ma być, ale nie mam pojęcia kiedy, I pewnie nie tylko ja nie wiem, lecz miliony fanów

waldek1987

Nie znasz czegos takiego jak ,, '' cytując? (apostrof) ?????

Moze naucz sie najpierw języka polskiego, a nie wypominasz ze ktos czasem nie czyta dłuższych wypowiedzi