PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=438916}

Fineasz i Ferb

Phineas and Ferb
2007 -
7,6 30 tys. ocen
7,6 10 1 29841
7,8 10 krytyków
Fineasz i Ferb
powrót do forum serialu Fineasz i Ferb

się na końcu ożenią bardzo mnie ciekawi ten wątek a twórcy jakoś go nie rozwijają może w 3 serii o ile kiedykolwiek dojdzie do Polski

ocenił(a) serial na 9
rockymarciano30

Kwantowa opowieść - to odcinek w którym przenieśli się w czasie. Było tam powiedziane, że Izabela jest ciocią dzieci Fretki, czyli ożeniła się z Fineaszem... albo z Ferbem.

rockymarciano30

Tyle że napewno (z oglądanych dotychczasowo odcinków na YT po Angielsku nie ma naszej zresztą większości prośby o Izabeli i Fineaszu a tych odcinków widziałęm nieemitowanych w Polsce równo 10 i nic nic a ja się troche o to smucę że nie są parą bo to by było ciekawsze i by przyciągneło większość ludzi.

rockymarciano30

A nie myślicie, że celowo ten wątek nie jest rozwinięty? Dzięki temu ludzie oglądają jeszcze ten serial. Twórcy przyciągają niewiedzą większość fanów, a wyznają sobie miłość za pewne w którymś z ostatnich odcinków. Serial ma dużą oglądalność więc to szybko nie nastąpi. Przypominam, że będzie czwarty sezon. ;)

ocenił(a) serial na 7
rockymarciano30

A ja mam nadzieje że tego nie zrobią ponieważ wtedy to będzie koniec. Jest dobrze tak jak jest ale podobno filmie będzie coś w tym stylu mam jednak ogromną nadzieję że w serialu zostanie tak jak jest ponieważ to chyba jednany serial animowany jaki oglądam gdy mi się nudzi. =) Jeśli zrobią coś takiego w serialu inne odcinki będą bez sensu : /
Pozdrawiam Alegra =)
( Alegra =) to podpis użytkownika kocham_koty )

kocham_koty

Już jest wiadome, że w pełnometrażowym odcinku Across The Second Dimension Iza pocałuje Fineasza. Można znaleźć fragment na youtube.

Pinkowa2009

Taaaaa, tylko to nie będzie miało znaczenia na dalszą fabułę, bo mimo, iż Fineasz się z tego ucieszy to zaraz trafi ich promień zapominatora i koniec ich 3 sekundowego zwiąsku :/

Sad_Izabelaa

Tak... a szkoda. :(

Pinkowa2009

Tak szczerze to zapomniałem dodać, że w każdym pełnometrażowym filmie jest zawarty ten wątek miłosny, w każdym w inny sposób, więc wystarczy czekać tylko na jakiś nowy film ;)

Sad_Izabelaa

Otóż już wiadomo, że będzie dłuższy odcinek podzielony na dwie części. Pierwsza część będzie końcem 3 sezonu, a druga początkiem czwartego sezonu. :)
-Odcinek "World Without a Platypus: po PL "Świat bez dziobaka".
Może wtedy ruszą tą parkę! :D

Pinkowa2009

Oj to się już nie mogę doczekać :d

Pinkowa2009

Ale wczoraj spostrzegłem się, że w 2 sezonie w odcinku o urodzinach Fineasza mówi w swoim przemówieniu, że są tam osoby które kocha i kamera pokazuje na Izabelę, a w innym odcinku, gdzie Fretka chce spędzić ze Stefą dzień, ale złączyła się z Jeremiaszem i musi go ukrywać i tutaj Izabela zaprasza Fineasz do kina na co przystaje tylko oczywiście promień trafia F&F którzy łączą się w jedną osobę i kino raczej odpada.

Ale chodzi mi tutaj o to, że w 3 sezonie Fineasz jak by nieświadomie, powoli zakochuje się w Izabeli :))

Sad_Izabelaa

Heheh Zgadzam się. :D
Phinbella rządzi i tyle. :P

ocenił(a) serial na 10
Pinkowa2009

Wątki miłosne w serialu są świetne. Mam nadzieję że nigdy nie zostaną rozwiazane, wiecie co mam na myśli...
Ten serial aż kapie miłością. Spójrzcie tylko jak Izka patrzy na Fineasza, sweet, ciastko z kremem. Kocham ten serial. To najlepsza kreskówka w historii! Kaczor Donald morze się schować ;p