PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=438916}

Fineasz i Ferb

Phineas and Ferb
2007 -
7,6 30 tys. ocen
7,6 10 1 29845
7,8 10 krytyków
Fineasz i Ferb
powrót do forum serialu Fineasz i Ferb

Co myślicie o finale? :D Jak dla mnie troche mało ambitnie jak na taki serial, zabrakło mi wielu postaci...

jakeziom

To w sumie racja

ocenił(a) serial na 10
jakeziom

Mogli dać większą, że tak powiem, petardę, bo spodziewałem się więcej. Ale piosenka rekompensowała wszystko i jak sobie ją przypomnę, chce mi się ryczeć. ;_;

A poza tym jesienią będzie "Z akt O.B.F.S.u", specjalny odcinek. I mam nadzieję, że wyemitują drugie muzyczno-klipowe odliczanie. 2 lata temu była premiera w USA.

ocenił(a) serial na 9
jakeziom

Mi finał się bardzo podobał. To chyba dlatego, że przed premierą nie czytałam żadnych spojlerów. Postanowiłam zrobić sobie niespodziankę i finał mnie zachwycił. Ciężko uwierzyć, że to już koniec "Fineasza i Ferba"...

jakeziom

Może sobie nieco inaczej wyobrażałem odcinek. Nawet nie biorąc pod uwagę, że to w sumie był ostatni odcinek, to był jeden z najlepszych odcinków ostatnimi czasy. Historyjka pozytywnie zakręcona i zagmatwana. Odcinek sam w sobie super!

ocenił(a) serial na 9
czomo12

Ja akurat nie miałam okazji zobaczyć. Zdradźcie jak to się skończyło?

christinearron

Lepiej obejrzeć, bo odcinek jest dość zawiły, poza tym nie warto sobie psuć niespodzianki, zwłaszcza w przypadku takiego odcinka.