Ten serial mial szanse dorownac Breaking bad, ale... No wlasnie ale. Po 6 odcinku zawiodlem sie
strasznie jak zobaczylem tyle fantazji. Kto normalny w szpitalu zostawia podejrzanego z pacjentem
praktycznie sam na sam? Nawet Amerykanie nie sa tacy glupi. Po drugie primo, skad sie wziely ryby z
nieba? Ufo je zrzucilo ?? Bo nie przypominam sobie zeby cos bylo z tymi rybami. Jednym odcinkiem
zepsuli caly serial ;<
Fargo w sześć odcinków totalnie przejechało i zmiażdżyło pierwsze dwa sezony BB.
To że ty uważasz inaczej nie oznacza że on nie ma prawa do takioch wniosków. Ja się pod tym podpisuje, fargo jest genialne :3
the wire, sopranos, deadwood, six feet under, mad men, rome, treme, boardwalk empire, oz
BB to bardzo dobry serial ale wynoszenie go pod niebiosa jest przesadą
Nie stwierdziłbym, że zmiażdżyło BB ale jest na równie dobrym poziomie. Oba seriale charakteryzują się sporą dozą farsy oraz groteski i tak umiejętnym operowaniem nimi, że jak dotąd są to dwa najlepsze serialowe komediodramaty jakie widziałem.
Nie widziałem całego BB, więc się nie wypowiem jak to wygląda z pozostałymi sezonami, ale pierwsze dwa jak dla mnie są milion razy gorsze od Fargo.
Poczytaj troszeczke o rybkach (i nie tylko) spadajacych z nieba. Takie rzeczy sie dzieja dosc regularnie.
Dokładnie "deszcze ryb" są dość częste w stanach czasem spadają również martwe ptaki lub płazy.
Fargo jak na 6 odcinków ,które oglądałem bardziej przypomina głupkowatą komedie.Jak ktoś tu poruszał wątek ryb.Żeby w środku zimy gdzie jeziora są skute potężną ilością lodu do tego spadają akurat na jego syna podczas zamieci i powodują wypadek jest równa 0 jest to niemożliwe.Jak można tłumaczyć takie bzdury.Jeszcze jak Malvo uciekał w 6 odcinku powinien uderzyć meteoryt to jest ten sam poziom.Ten serial nie ma idiotyzmów on jest na nich zbudowany ,bo te wyjaśnienia i nieudolność policji jest po prostu już zbyt żałosna
Najlepiej miec zerowe pojecie o czyms i krytykowac. Sa to tereny gdzie wystepuja Huragany i inne syfy.... Wlasnie po takim huraganie razem z deszczem spadaja Ryby... przesadzili moze troche z wielkoscia ryb. Po 2 nie byl jakims skazanym, tylko i wylacznie podejzanym.
ktos kto daje kazdemu filmowi ocene 10 nie powinien sie wogole wypowiadac. Najlepitej to usun konto.
I ja też :)
Czyli dokładnie tak jak każdy kto nie jest czerwony (ci z polskojęzycznych mediów tak rozumują).
Dokładnie! Nie rozumiem tego fenomenu w internecie, którego bohaterem jest Korwin. Gość gada bez ładu i składu straszne farmazony i obraża rozmówców kiedy zwrócą mu uwagę, że to co mówi jest niedorzeczne.
oh boże kogo to ku**a obchodzi. To jest forum filmowe nie korwinowe. Piszecie jakieś śmieszne wypociny o których nie macie pojęcia.
hmm akurat nie popieram zadnej partii politycznej w sejmie ;) mam swoj rozum ale polskie media mysla - na czele z P./Krasko - ze jestem idiota i moga wmowic mi wszystko co powiedza/napisza..
Sorki, że się wtrącam ale mówisz, że masz swój rozum ale wygląda na to (bazując tylko na tym co tu przeczytałem, więc wybacz jeśli się mylę ;p), że dajesz sobie wmówić wszystko co Ci powiedzą prawackie źródełka typu PodziemnaTV stosujące identyczne metody mydlenia oczu jak mainstreamowe media ;P.
nie ogladam Podziemna TV. po prostu oceniam to co np. w przypadku Pana Krasko mowi i w jaki sposob to robi chociazby na ostatniej debacie na zywo do europarlamentu. nie z YT filmik z komenatrzem tylko sam ocenialem na biezaco. ;)
a P.Kukiz tez mi wmawia prawicowe banialuki? https://www.youtube.com/watch?v=RlBBFUUd4WY pozdrawiam w akurat "fajnym" dniu ;)
a dodam jeszcze ze bylem swiadkiem wielu wydarzen na zywo (m.in Marsz Niepodleglosci) ale nie tylko Marsz i wiem co bylo a co relacjonowaly media szczegolnie TVN i naprawde 4 lata temu naprawde przejrzalem na oczy jakie sa media w Polsce.
Ktoś, kto ocenia WIlka na 10 nie powinien mieć prawa głosu. Najlepiej usuń konto i zakończ swoje nędzne kompromitacje.
Ktoś, kto ocenia American beauty na 10 nie powinien mieć prawa głosu. Najlepiej usuń konto i zakończ swoje nędzne kompromitacje.
były przypadki spadających z nieba ryb spowodowane wciągnięciem ich w wir tornada,ale tornada zdecydowanie nie występują tam w okresie zimy.
Sugerujesz, że w Breaking Bad nie ma takich przefantazjowanych wątków? Moim zdaniem w tej kwestii oba seriale pozostają na zbliżonym poziomie.
Oczywiście ryby spadające z nieba, to sytuacja, która mogłaby się wydarzyć na naszej planecie. Jednak biorąc pod uwagę okoliczności, to jakby wszechświat był sługą Malvo. Taka formuła serialu trochę wypacza pogląd na poszczególne cechy bohaterów i ich możliwości, ponieważ pokazuje, że nie mają one znaczenia. Za niedługo Malvo zginie, ale zawrze pakt z diabłem i wróci, a my będziemy mieć drugie Supernatural.
O ile już go nie zawarł ;] patrz odcinak 7 i akcja niczym z terminatora w budynku "szefa" po czym Malwo nawet nie spocony wychodzi z budynku
spadajace ryby zostaly wyjasnione w odcinku nastepnym, trzeba bylo uwazniej ogladac film
Ten film jest oparty na prawdziwych wydarzeniach, więc nie wiem co tu niedorzecznego. Dziwne rzeczy się dzieją na tym świecie, karma do nas wraca i shit happens.
Bullshit. Nic takiego sie nie wydarzylo, po prostu to jest zabieg marketingowy zeby ludzi zaciekawic. Nic co wydarzylo sie w serialu lub filmie, nie jest prawdziwe
Dokładnie. Zaczęłam oglądać ten serial, ale to było naprawdę naciągane, że takie zjawisko wystąpiło akurat w tym momencie.
ludzie co z wami? przeciez bylo pozniej wyjasnione (z tego co pamietam to jako fragment newsow w tv w ktorejs ze scen) ze te spadajace ryby to przeniosla traba powietrzna/tornado z jakiejs wyrabanej przerębli w jeziorze czy cos w ten desen.
uwazniej ogladajcie filmy to pozniej nie bedziecie zadawac glupich pytan