PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21750
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

Jest juz niemal pewne ze juz nie bedzie kreconej 6 serii FZ i Polsat zrezygnował z emisji serialu ,poniewaz jak sie stacja tłumaczy był zbyt duży spadek oglądalnosci .
Taka informacja pojawiła sie w najnowszym numerze czasopisma "Twoje Imperium" mozna powiedziec ze to jest plotkarska gazeta ,wiec wierze w to ze to tylko plotka !

Adamos_2

Też mam nadzieję ze to tylko plotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
Adamos_2

Nie dziwne ze oglodalnosc tak bardzo spadła ,tak szczerze to ta 5 seria była najgorsza ze wszystkich serii krótko mowiac Zylber to spieprzył ,jakby ktos inny tą serie rezyserował to juz by ta seria lepiej wyglodała przynajmniej taki rezyser miałby lepsze pomysły

ocenił(a) serial na 9
Adamos_2

Czepiacie się reżysera, a scenarzyści? Przecież to nie reżyser wymyśla co ma się dziać. Nie mówie że Zylber dał rade, bo nie dał ale to nie jest tylko jego wina..

Adamos_2

A mi tam się podobała każda seria!! teraz oglądam powtórki na Polsat2!!!!!

ocenił(a) serial na 7
Adamos_2

Ostatnio to samo zapowiedzieli z "Kryminalnymi", że kończą się w czerwcu. Niedługo nie będzie przyzwoitego polskiego serialu kryminalnego. :(

użytkownik usunięty
beejay_2

Kilka watkow nie zostalo zamknietych, dlatego m.in. z tego wzgledu powinna powstac 6 seria.

to najgorsze co robią fanom twórcy, kończą serial bez żadnego satysfakcjonującego zakończenia i bez pozamykania zaczętych wątków...ajj lipaaa

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się w 100%. Jeśli chcą zakończyć Falę, to proszę bardzo, ale nie można tak urywać wątków w połowie. Zrobiliby jakieś sensowne zakończenie!

Adamos_2

To nie możliwe że spadek oglądalności był przyczyną, tak naprawdę oni nie mają pomysłu na dalsze odcinki. Udowodnili to kręcąc 5 serie, 4 była zajebista.

ocenił(a) serial na 8
aarek7

Witam,
Dziękujemy za przesłany list.

Na chwilę obecną produkcja serialu „Fala zbrodni” została zakończona na 5 serii.
Jeśli kolejna seria tego serialu powstanie i będzie uwzględniona w naszych planach emisyjnych z pewnością poinformujemy o tym naszych widzów.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.

Pozdrawiam
Ewelina Smolińska

to wiadomosć jaką dzisiaj dostałem na mojego maila z piatku 18 września. zapytałem sie zapchlonego polsatu,czy nie mógłby zakończyć Fali jednym odcinkiem tak jak 'Tylko miłość'......