Ten serial przestał być ciekawy od odcinka w którym zginął Budrys.... I on tam świetnie grał,teraz to wszystko na jedno kopyto.
Nie przestał. Fakt, pierwsza seria była najlepsza, ale ja go oglądam nadal (i będę oglądać, dopóki będzie tam grała Dorota Kamińska) :]
zgadzam się z Tobą..kiedy był w serialu Budrys chętnie go oglądałam..a po jego śmierci? ;( nie wiem jak mogli Go uśmiercić ..to była bardzo ciekawa postać...mogli rozwinąć Jego wątek...to było takie smutne ;(
A ja tam za nim nie płaczę.Obejrzałem każdy odcinek FZ i uważam,że 2 i 3 serie były znakomite.Ale pierwsza seria chyba najlepsza.Jan Wieczorkowski znakomicie odgrywa rolę Młodego i uważam,że jego postać w tym serialu(czyli Młodego)jest o wiele ciekawsza niż Budrysa.Pozdro dla fanów FZ.
A ja tam za nim nie płaczę(czyli za Budrysem).Obejrzałem każdy odcinek FZ i uważam,że 2 i 3 serie były znakomite.Ale pierwsza seria chyba najlepsza.Jan Wieczorkowski znakomicie odgrywa rolę Młodego i uważam,że jego postać w tym serialu(czyli Młodego)jest o wiele ciekawsza niż Budrysa.Pozdro dla fanów FZ.
Film przestal byc ciekawy od momentu zmiany rezysera Okił Khamidof spisal siw na medal:]