PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21744
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

Ten serial przestał być ciekawy od odcinka w którym zginął Budrys.... I on tam świetnie grał,teraz to wszystko na jedno kopyto.

ocenił(a) serial na 10
arek2602

Nie przestał. Fakt, pierwsza seria była najlepsza, ale ja go oglądam nadal (i będę oglądać, dopóki będzie tam grała Dorota Kamińska) :]

arek2602

tez tak uwazam!!! jestem zawiedziona ze go usmiercili

arek2602

zgadzam się z Tobą..kiedy był w serialu Budrys chętnie go oglądałam..a po jego śmierci? ;( nie wiem jak mogli Go uśmiercić ..to była bardzo ciekawa postać...mogli rozwinąć Jego wątek...to było takie smutne ;(

ocenił(a) serial na 10
arek2602

A ja tam za nim nie płaczę.Obejrzałem każdy odcinek FZ i uważam,że 2 i 3 serie były znakomite.Ale pierwsza seria chyba najlepsza.Jan Wieczorkowski znakomicie odgrywa rolę Młodego i uważam,że jego postać w tym serialu(czyli Młodego)jest o wiele ciekawsza niż Budrysa.Pozdro dla fanów FZ.

ocenił(a) serial na 10
arek2602

A ja tam za nim nie płaczę(czyli za Budrysem).Obejrzałem każdy odcinek FZ i uważam,że 2 i 3 serie były znakomite.Ale pierwsza seria chyba najlepsza.Jan Wieczorkowski znakomicie odgrywa rolę Młodego i uważam,że jego postać w tym serialu(czyli Młodego)jest o wiele ciekawsza niż Budrysa.Pozdro dla fanów FZ.

ocenił(a) serial na 7
jaca267

Film przestal byc ciekawy od momentu zmiany rezysera Okił Khamidof spisal siw na medal:]

arek2602

Według mnie najlepsze seria to 2 z 2004 roku K Lannga reżyseria ,3 sezon już średni, pierwszy tak samo.