Za czym jesteś ? Ten dokument to jakaś abstrakcja. Bohaterka zarazem najprawdziwsza morderczyni robi z siebie ofiarę tego dramatu. Nawet było to wspomniane, że odgrywała taką rolę. Ta kobieta zamordowała, nic jej nie usprawiedliwia. Oglądałem tylko 1 odcinek, który jest strasznie nudny, reszta odcinków wydaje mi się, że jest bezsensu. Jestem tylko ciekaw ile dostała i ile odsiedziała za kratami.
Twoja sprawa, że tak to odbierasz! a moja oceniac ten film jak chcę! Mieć takiego debila w domu, co łazi na dziwki, ciągle , od lat? obejrzyj może do końca, zanim wydasz decyzję!
Po prostu się dziwię i nie rozumiem Twojego toku myślenia. Nie obchodzi mnie jak oceniasz ten dokument. Tak, czyli czego mogę się dowiedzieć po następnych dwóch odcinkach ? Jak jej było ciężko? O jej bo ją zdradzał i była w ciąży. To się bierze rozwód a nie zabija CZŁOWIEKA.
nie wiem co bierzesz ale bierz tego mniej, bo widzę tutaj niezłą zrytą banie, może chodził na panienki ale kim ona jest, że zabrała komuś życie, cięła na kawałki, gdy facet był żywy, niech gnije w tym więzieniu i nie udaje świętoszki
Jeżeli ktoś cię zdradza i chodzi na dziwki to się z nim rozwodzisz a nie zabijasz, ćwiartujesz, wyrzucasz w krzaki i piszesz fejkowe maile. Sorry zero usprawiedliwienia. Te płacze nie zrobiły na mnie wrażenia. Nie ona poerwsza i ostatnia, miała nagrania, mogła się rozwieść w spokoju, miała jego rodzinę po swojej stronie a wybrała najgorsze wyjście.