Dawac propozycje!!!! ja mysle ze ma po prostu pryszcza hehe
Nie zastanawiałem się nawet nad tym, ale mysle że może zaczał łysieć w młodym wieku heh
Chudy musi mieć włosy, bo w jedynym odcinku wyciągnął spod czapki spinkę do włosów (wygrzebał ją, więc coś musi mieć:))
hahahah pamietam ten odcinek ze skrzelami, nie mogłem przestac sie smiac kiedy eddy to powidział ;d;d z reszta jego postac zawsze sie brechta w momentach w ktrych ja mam zieje hehe
on tam ma mózg bo w odcinku jak na początku się kąpie to widać mu przez czapkę taką plamę w kształcie mózgu :)
hehe, wy naprawdę nie wiecie, co on ma pod czapką? ja wiem to od bardzo dawna, ale jest to moja tajemnica. nie ma tam ani mózgu, ani nie jest łysy. nie powiem wam, jak to odkryłem, ale podpowiem wam jedno: musicie zagrać w ich gry na cartoonnetwork.com
Z tego co pamietam to w jednym odc bylo ze sciagna czapke a pod nia mial taki wielki mozg bez czaszkixDxD
...włosy.
Ja nie mogę- gdy człowiek wyróżnia się czymś z tłumu, ten z miejsca zostaje ogarnięty przez niezdrową fascynację powodem jego odmienności. Dajcie mu spokój.
Jedno jest pewne - ma włosy. W odcinku ,,cudowny elf'' na początku widać, że ma 3 włosy wystające z czapki. Ale jest jeszcze odcinek, w którym częściowo WIDAĆ co ma pod czapką - odc. biegnij ed, biegnij. Na tych rzeczach można przypuszczać, że ma pod czapką jakiś nowotwór albo coś w tym stylu. Z przodu ma płasko, z tyłu jakiegoś wielkiego guza, a na guzie włosy. Ale to tylko moje przypuszczenie...
Ed i Eddy to tylko wiedza, raz chudemu spadla czapka i patrzyli z takim przerazeniem jakby mial mozg na wierzchu w jakims sosie