PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104051}

Ed, Edd i Eddy

Ed, Edd, 'n' Eddy
1999 - 2009
6,8 23 tys. ocen
6,8 10 1 22573
6,1 12 krytyków
Ed, Edd i Eddy
powrót do forum serialu Ed, Edd i Eddy

Dawac propozycje!!!! ja mysle ze ma po prostu pryszcza hehe

ocenił(a) serial na 9
Stephen_King

Nie zastanawiałem się nawet nad tym, ale mysle że może zaczał łysieć w młodym wieku heh

użytkownik usunięty
Stephen_King

Chudy musi mieć włosy, bo w jedynym odcinku wyciągnął spod czapki spinkę do włosów (wygrzebał ją, więc coś musi mieć:))

ocenił(a) serial na 10

Może loki

Stephen_King

mysle ze sami autorzy tego nie wiedza :D

ocenił(a) serial na 9
Stephen_King

hahahah pamietam ten odcinek ze skrzelami, nie mogłem przestac sie smiac kiedy eddy to powidział ;d;d z reszta jego postac zawsze sie brechta w momentach w ktrych ja mam zieje hehe

Stephen_King

co ty!!!On ma łyso tam!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Stephen_King

Ja bym obstawiał mózg. Nie wiem czemu. Może dlatego że jest taki mądry.

Stephen_King

on tam ma mózg bo w odcinku jak na początku się kąpie to widać mu przez czapkę taką plamę w kształcie mózgu :)

ocenił(a) serial na 10
piotrbrylant

hehe, wy naprawdę nie wiecie, co on ma pod czapką? ja wiem to od bardzo dawna, ale jest to moja tajemnica. nie ma tam ani mózgu, ani nie jest łysy. nie powiem wam, jak to odkryłem, ale podpowiem wam jedno: musicie zagrać w ich gry na cartoonnetwork.com

kakaszi5

co on tam ma!!!

ocenił(a) serial na 7
Stephen_King

Z tego co pamietam to w jednym odc bylo ze sciagna czapke a pod nia mial taki wielki mozg bez czaszkixDxD

ocenił(a) serial na 10
Mojazebrajaniu

wcale nie, ja wiem co on ma, zagrajcie na cartoonnetwork.com

kakaszi5

chociaż napisz w jaką grę proszę bo chyba we wszystkie grałem i nie ma nic

ocenił(a) serial na 10
Mikolaj_10

lunchroom rumble, i jak wybierzesz chudego i wygrasz to zobaczysz...

ocenił(a) serial na 8
Stephen_King

...włosy.
Ja nie mogę- gdy człowiek wyróżnia się czymś z tłumu, ten z miejsca zostaje ogarnięty przez niezdrową fascynację powodem jego odmienności. Dajcie mu spokój.

Stephen_King

Może pasemka? xD Albo irokeza.

ocenił(a) serial na 10
LordShen

Jedno jest pewne - ma włosy. W odcinku ,,cudowny elf'' na początku widać, że ma 3 włosy wystające z czapki. Ale jest jeszcze odcinek, w którym częściowo WIDAĆ co ma pod czapką - odc. biegnij ed, biegnij. Na tych rzeczach można przypuszczać, że ma pod czapką jakiś nowotwór albo coś w tym stylu. Z przodu ma płasko, z tyłu jakiegoś wielkiego guza, a na guzie włosy. Ale to tylko moje przypuszczenie...

kakaszi5

Nowotwory w kreskówce dla dzieci? To ciekawe przypuszczenie. Sam bym w życiu na to nie wpadł.

Stephen_King

Pewnie ma taki duży mózg że aż przebił mu czaszkę i by nikogo nie straszyć zawsze nosi czapkę.

ocenił(a) serial na 10
Stephen_King

Ed i Eddy to tylko wiedza, raz chudemu spadla czapka i patrzyli z takim przerazeniem jakby mial mozg na wierzchu w jakims sosie

użytkownik usunięty
Stephen_King

https://m.ocdn.eu/_m/4e7bf3aa09c97faa94d764850df20d8e,62,37.jpg