PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=141654}

Dziwne przypadki w Blake Holsey High

Strange Days at Blake Holsey High
2002 - 2006
7,6 4,4 tys. ocen
7,6 10 1 4430
Dziwne przypadki w Blake Holsey High
powrót do forum serialu Dziwne przypadki w Blake Holsey High

ehhh

ocenił(a) serial na 8

Dzieciństwo. Kurczę, teraz uświadamiam sobie że jestem już stara. A te bajki jetix- fox kids
to całe moje dzieciństwo. Wtedy to były czasy , niczym się nie martwiłam i zachwycałam się
bajkami. Fajnie by było na kilka dni wrócić do dzieciństwa :)
a "dziwne przypadki.." zawsze lubiłam, chociaż trochę sie ich bałam. ;P ehh czemu takie
bajki i seriale już nie lecą w tv. obejrzałabym ...

ocenił(a) serial na 8
pluuuum2

Dokładnie, też tak uważam. Całe dzieciństwo :D

Mamy pytanie, pamiętasz może co to był za serial, który leciał na jednej z tych stacji typu Jetix czy fox kids. Były to dość przerażający serial jak na tamte czasy ;p. Pamiętam tylko że było tak dość diaboliczne intro, po czym były przedstawione różne straszne historie. Pamiętam że jeden odc , był o jakiejś zielonej, glutowatej mazi, która razem z jakimiś dzieciakami przedostała się do samolotu i tam zaczęła pożerać pasażerów. im więcej jadła tym bardziej rosła. Przepaszam, że tak chaotycznie, ale niewiele z tego pamiętam ;p :*

ocenił(a) serial na 6
kwadzia

Nie była to przypadkiem "Gęsia skórka " ?

ocenił(a) serial na 8
TheRash24

Tak właśnie to :D, Dzięki :D

ocenił(a) serial na 6
pluuuum2

Sam też pamiętam ten serial z dzieciństwa, nie zawsze do końca go rozumiałem, ponieważ były w nim przedstawione sytuacje dotyczące nauk ścisłych. Mam zamiar właśnie oglądać go 2 raz i tym razem liczę, że zapamiętam z niego coś więcej.

A co do wypowiedzi "kwadzia", kojarzę coś takiego, ale czy mogłabyś opisać co nieco dokładniej tzn. serial kompletnie animowany, czy zawierający elementy fantastyczne, i może jakiś drobniejszy wątek, jakiś bohater.

Pamiętam że "Rodzina Addamsów" nieco mnie przerażała.