Pierwszy odcinek za nami...jak wam sie podobal ?:)
Powiem szczerze milo mnie zaskoczyl serial ,maricruz troche przypomina mi wszystkim zapewne znana marichuy z nie igraj z aniolem.
nie moge doczekac sie kolejnych odcinkow,napewno telenowela lepsza od ''burzy'' ktora sie wczoraj zakonczyla
Zdecydowanie lepsza telka od "Burzy". Zapowiada się na prawdę fajnie. Zgodzę się też z tym, że Maricruz przypomina Marichuy, ale nie z wyglądu ;)
Widziałam tylko fragment, ale bardzo mi się podobał. Lubię takie klimaty i uwielbiam Anę i Daniela:)
Szczególnie podobała mi się muzyka puszczana w scenach tej dwójki :) Nie ukrywam, że to również mój klimat telenoweli i mam nadzieje, że ten klimat się nie zmieni po kilku odc tak jak bywało to w innych telkach.
mi Maricruz bardziej przypomina Esmeralde z "La Gaty"..chociaż z charakteru niekoniecznie :) Odcinek nawet w porządku..zobaczymy co będzie dalej :)
mi z kolei Maricruz kojarzy się z Luz Marią, bohaterką telenoweli z mojego dzieciństwa, tam też była scenka kąpieli w rzece, tylko, że tam Luz Marie podglądał prot a tutaj jakiś obleśny typ
Maricruz i Marichuy owszem przez tą dzikość i kradzież jedzenia są do siebie podobne. Aczkolwiek są inne. Reżyser na pewno nie wzorował się na "Nie igraj z aniołem".
Telenowela zapowiada się świetnie :) Ciekawy odcinek , klimat telki i te krajobrazy :) Zobaczymy co przyniosą kolejne odcinki :D
A tak z ciekawości do kiedy będzie leciała ta telcia bo z moich obliczeń do Października?
jeśli się nie pomyliłem to ostatni odcinek "Dzikiego serca" będzie 20 października :) chyba , że przez wakacje będą emitować po 2 odcinki , wtedy wyrobią się z odcinkami wcześniej i we wrześniu będzie nowa telka lub telki :D
Nom. Bardzo się cieszę że zobaczę znowu ich: César Évora , Michelle Ramaglia , Tania Vázquez , Silvia Manríquez , Luis Couturier , Maya Mishalska , Brandon Peniche , Ignacio López Tarso i José Carlos Ruiz :D:D:D:D:D:D
Mi jak na razie bardzo się podoba. Od początku polubiłam postać Maricruz, jest taka sympatyczna i naturalna, w przeciwieństwie do Marichuy, za którą nie przepadałam.
burza miała inny klimat,
ale ja też lubię takie ,,naturalne środowisko,,
ogólnie, rancza i spory rodzinne , a tu tego od początku nie brakuje
miałam nie oglądać, zobaczyłam pierwszy odcinek i mnie wciągnęło tak jak i np.w ,,zakazane uczucie,, czy ,, otchłań namiętności,,
o niewolnicy izaurze już nie wspominam,
dokładnie "Burza" miała inny klimat :) Ta telka ma podobny klimat do "Otchłani namiętności" i "Nieposkromionej miłości" :) Chatka Maricruz przypomina mi chatę Ramony i Palomy z ON , jeziorko z DS od razu skojarzyło mi się z tym z ON w którym Elisa , Paloma , Damian i Gael się kąpali :)
Mnie nie wciąga, podkłady muzyczne beznadziejne, i mam cały czas wrażenie jakby był tutaj Detektyw Simaro z Nie igraj z aniołem :D
Ja się pytałem o coś innego kto ją śpiewa bo tytuł jak widzę jest Perdoname. Ale też dzięki za info.
Na razie na plus. Ale już mnie denerwuje to, że dziadek nie może nic powiedzieć wnuczce o ojcu, noż normalnie... :D
Mi też się spodobała ta telenowela. Mam nadzieję, że wkrótce dowie się o swoim ojcu i spotka go przed jego śmiercią.
"Ale już mnie denerwuje to, że dziadek nie może nic powiedzieć wnuczce o ojcu, noż normalnie... :D"
Nie mówienie - standard w telach czy serialach :D
Dzięki temu usilnemu i bezsensownemu ukrywaniu pewnych rzeczy, akcja posuwa się do przodu ;)
Mnie śmieszy to, że Octavio podał w ogłoszeniu numer domowy.
Nie mógł podać numeru swojej komórki? (chyba że tutaj też nie ma komórek jak w Burzy czy w Otchłani namiętności).
Przecież wie, że Miguelowi i jego żonie nie może w tych sprawach sprzedaży rancza zbytnio ufać.