PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=672982}

Dzikie serce

Corazón indomable
2013
7,3 1,1 tys. ocen
7,3 10 1 1103
Dzikie serce
powrót do forum serialu Dzikie serce

Pierwszy odcinek za nami...jak wam sie podobal ?:)
Powiem szczerze milo mnie zaskoczyl serial ,maricruz troche przypomina mi wszystkim zapewne znana marichuy z nie igraj z aniolem.
nie moge doczekac sie kolejnych odcinkow,napewno telenowela lepsza od ''burzy'' ktora sie wczoraj zakonczyla

ocenił(a) serial na 7
diamondgirl123

Zdecydowanie lepsza telka od "Burzy". Zapowiada się na prawdę fajnie. Zgodzę się też z tym, że Maricruz przypomina Marichuy, ale nie z wyglądu ;)

ocenił(a) serial na 8
diamondgirl123

Widziałam tylko fragment, ale bardzo mi się podobał. Lubię takie klimaty i uwielbiam Anę i Daniela:)

Edi13

Szczególnie podobała mi się muzyka puszczana w scenach tej dwójki :) Nie ukrywam, że to również mój klimat telenoweli i mam nadzieje, że ten klimat się nie zmieni po kilku odc tak jak bywało to w innych telkach.

ocenił(a) serial na 10
wiktoria24

A pro po jak się nazywa piosenka z entrady?

Zbuntowany_RBD

Déjalo Ir | Margarita La Diosa de la Cumbia

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Podziękował jak zwykle. :D:D:D:D

diamondgirl123

Dla mnie super jestem ciekawa dalszych odcinków.

diamondgirl123

mi Maricruz bardziej przypomina Esmeralde z "La Gaty"..chociaż z charakteru niekoniecznie :) Odcinek nawet w porządku..zobaczymy co będzie dalej :)

izabela11223

mi z kolei Maricruz kojarzy się z Luz Marią, bohaterką telenoweli z mojego dzieciństwa, tam też była scenka kąpieli w rzece, tylko, że tam Luz Marie podglądał prot a tutaj jakiś obleśny typ

diamondgirl123

A mi Maricruz przypomina... Maricruz :D Wg mnie Marichuy była inna.

jagodajulia

Dokładnie bohaterki mogę być podobne czy to wyglądem czy charakterem,ale nigdy nie są takie same.

ocenił(a) serial na 10
diamondgirl123

Maricruz i Marichuy owszem przez tą dzikość i kradzież jedzenia są do siebie podobne. Aczkolwiek są inne. Reżyser na pewno nie wzorował się na "Nie igraj z aniołem".

Monia17

Nathalie Lartilleux jest producentką i "Nie igraj z aniołem" i "Dzikiego serca" :D

diamondgirl123

Czy wiecie może czy można oglądać tą telenowele w internecie?

użytkownik usunięty
diamondgirl123

Telenowela zapowiada się świetnie :) Ciekawy odcinek , klimat telki i te krajobrazy :) Zobaczymy co przyniosą kolejne odcinki :D

Tak,jestem bardzo ciekawa kolejnych odcinków.

ocenił(a) serial na 10
eizagonzalez

A tak z ciekawości do kiedy będzie leciała ta telcia bo z moich obliczeń do Października?

użytkownik usunięty
Zbuntowany_RBD

jeśli się nie pomyliłem to ostatni odcinek "Dzikiego serca" będzie 20 października :) chyba , że przez wakacje będą emitować po 2 odcinki , wtedy wyrobią się z odcinkami wcześniej i we wrześniu będzie nowa telka lub telki :D

ocenił(a) serial na 10

Podziękował za info. Też tak samo myślę jak ty.

użytkownik usunięty
Zbuntowany_RBD

Nmzc :) dobrze by było jakby puścili 2 nowe telki od września :D liczę na to :D

ocenił(a) serial na 10

Nom. Bardzo się cieszę że zobaczę znowu ich: César Évora , Michelle Ramaglia , Tania Vázquez , Silvia Manríquez , Luis Couturier , Maya Mishalska , Brandon Peniche , Ignacio López Tarso i José Carlos Ruiz :D:D:D:D:D:D

użytkownik usunięty
Zbuntowany_RBD

Ogólnie obsada jest fajna :)

diamondgirl123

Mi jak na razie bardzo się podoba. Od początku polubiłam postać Maricruz, jest taka sympatyczna i naturalna, w przeciwieństwie do Marichuy, za którą nie przepadałam.

użytkownik usunięty
Didi_5

Ja też polubiłem Maricruz :D Bardzo sympatyczna postać :)

diamondgirl123

burza miała inny klimat,
ale ja też lubię takie ,,naturalne środowisko,,
ogólnie, rancza i spory rodzinne , a tu tego od początku nie brakuje
miałam nie oglądać, zobaczyłam pierwszy odcinek i mnie wciągnęło tak jak i np.w ,,zakazane uczucie,, czy ,, otchłań namiętności,,
o niewolnicy izaurze już nie wspominam,

użytkownik usunięty
marzena227

dokładnie "Burza" miała inny klimat :) Ta telka ma podobny klimat do "Otchłani namiętności" i "Nieposkromionej miłości" :) Chatka Maricruz przypomina mi chatę Ramony i Palomy z ON , jeziorko z DS od razu skojarzyło mi się z tym z ON w którym Elisa , Paloma , Damian i Gael się kąpali :)

diamondgirl123

Nie podoba mi się nie wciąga...Od burzy na pewno nie lepsza

ocenił(a) serial na 8
Milk844

Jak dla kogo. Nie porównuję z "Burzą", nie ta liga.

ocenił(a) serial na 3
Edi13

Mnie nie wciąga, podkłady muzyczne beznadziejne, i mam cały czas wrażenie jakby był tutaj Detektyw Simaro z Nie igraj z aniołem :D

ocenił(a) serial na 8
milosnik_fw

Ten najlepszy podkład dopiero się pojawi - "Perdoname":)

ocenił(a) serial na 3
Edi13

No myślę :P

ocenił(a) serial na 10
Edi13

A coś więcej na temat "Perdoname" ?

Zbuntowany_RBD

Chyba pierwszy raz pojawi się około 50 odcinka i to bardzo ładna piosenka ;)

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Ja się pytałem o coś innego kto ją śpiewa bo tytuł jak widzę jest Perdoname. Ale też dzięki za info.

Zbuntowany_RBD

Aaa to wybacz ;) Nie zrozumiałam pytania ;) Śpiewa ją Camilo Blanes.

ocenił(a) serial na 10
jagodajulia

Spoko. Nawet taka sobie może być.

Zbuntowany_RBD

Może jak usłyszysz w telce to bardziej Ci się spodoba. I później jeszcze coś dopiszę.

diamondgirl123

Na razie na plus. Ale już mnie denerwuje to, że dziadek nie może nic powiedzieć wnuczce o ojcu, noż normalnie... :D

ocenił(a) serial na 3
girl_with_tattoo

Mi też się spodobała ta telenowela. Mam nadzieję, że wkrótce dowie się o swoim ojcu i spotka go przed jego śmiercią.

girl_with_tattoo

No w końcu to telenowela, bez takich problemów się więc nie obejdzie:)

ocenił(a) serial na 10
Didi_5

Bo nawet widać na entrada że on przyjeżdża.

Zbuntowany_RBD

nic ciekawego ten serial ;/ burza wroc

girl_with_tattoo

"Ale już mnie denerwuje to, że dziadek nie może nic powiedzieć wnuczce o ojcu, noż normalnie... :D"
Nie mówienie - standard w telach czy serialach :D
Dzięki temu usilnemu i bezsensownemu ukrywaniu pewnych rzeczy, akcja posuwa się do przodu ;)

Mnie śmieszy to, że Octavio podał w ogłoszeniu numer domowy.
Nie mógł podać numeru swojej komórki? (chyba że tutaj też nie ma komórek jak w Burzy czy w Otchłani namiętności).
Przecież wie, że Miguelowi i jego żonie nie może w tych sprawach sprzedaży rancza zbytnio ufać.