od dluzszego czasu usiluje znalezc liste piosenek wykorzystanych w tym serialu lecz bezskutecznie. moze Wy mi w tym pomozecie? bede bardzo wdzieczna za kazdy tytul piosenki ktora znacie. pozdrawiam:)
w odcinku, w którym Ellie śniła o tym Włochu (malowała go) to szło My chico latino Geri Halliwell. Jak sobie przypomnę coś jeszcze, to ci napiszę :] wymień sceny w których coś leciało to może sobie przypomne więcej :]
a ja szukam piosenki ktora leciala w tym odcinku o wlochach-byla dosyc czesto-i na pewno jak byly z nadine w centrum handlowym.pamietam tylko ze byl motyw 'italiano,italiano'
a możesz mi powiedzieć co to była za piosenka "powiem nawet że bardzo romantyczna" śpiewał facet po tym jak elie była zadrosna o anne o cos sie znia poklocila i wybrala sie z kumpelami na dyskoteke do ktorej wstep jest dla osob od 18 lat i potem zadzwonily po anne ona po nich przyjechala i obiecala ze nic nie powie tacie ellie jak juz odwiezla kolezanki elly sie znia pogodzila i wlasnie wtym frahgmencie to lecialo;p mysle ze zrozumialas co napisalam;D
kiedy Ellie poszła z Magdą na basen to była piosenka Sugababes "Round round" więcej na razie nie znam, jak znajdę coś nowego, to ci napiszę;-)
Kiedy Ellie zobaczyła Robbiego, piłkarza ze szkolnej drużyny to leciała piosenka Jamelia "Superstar"
Cóz, ja też poszukuję pewnej piosenki. Leciała w odcinku, w którym Ellie spotyka Jaya tego pracownika kawiarni. Najpierw widzi go (zderza się z nim) w supermarkecie, potem na ulicy i w końcu w tej kafejce. Piosenka leci w momencie gdy Ellie podchodzi do chłopaków i daje im swój nr telefonu napisany przez Magdę. (W tym odcinku Nadine należy do zespołu rockowego na czele z niejaka Tarą). Refren piosenki brzmi coz w stylu "And I say, think a better..." więcej nie wiem. Będę wdzieczna jeśli ktoś mi powie co to za piosenka!
Hej!!!! A wie ktoś może jak się zwie ta piosenka, która leci w intrze....? Wiem, że śpiewają ją Sugababes.....
W odcinku, gdy Ellie próbuje odbić Dariusa Magdzie, po tym jak Magda wpadła do jeziora i Ellie ją za to przeprasza w pokoju, leci piosenka "Someone Like Me" Atomic Kitten.
Poszukuję jeszcze piosenki z odcinka, w którym dziewczyna rzuca Dariusa, wtedy Ellie wychodzi do sklepu po syrop czy coś i później chodzi z Dariusem po lesie i rzuca chrupki. Ta piosenka jest dość znana ale nie kojarzę jej. Będę wdzięczna za tytuł i wykonawcę.
Hej:) Ja znam utworek, który leciał w odcinku, kiedy Ellie zerwała z Russellem: Sade-Ordinary Love
A ja poszukuję kawałka, który leciał na końcu odcinka, w którym Ellie się odchudzała, a dokładnie w momencie kiedy tata zabrał ją na wystawę.
Jeszcze bardzo bym chciała utworek, który leciał na samym początku tedo odcinka, w którym Ellie zerwała z Russellem. Coś tam było "...close your eyes..."
Jakby ktoś to znał to byłabym wdzięczna, gdyby napisał.
Pozadrawiam:*
hejka czy możę znasz tytuł tej piosenki z dziewczyny i miłość która leci na początku odcinka tego co ellie płacze bo russel ją zdradził jeśli tak to proszę napisz mi to moje gg 4037322 albo e-mail anusia0809@interia.pl pozdrawiam i proszę o odpowiedź
A ja odkąd pierwszy raz widziałam ten serial (czyli od powstania ZigZapa;p) poszukuję piosenki, która leciała, kiedy Ellie poznała Russela i kidy jechali razem autobusem. Była taka ciepła, coś w stylu Norah Jones. Pamiętam tylko, że były w niej słowa "so far", ale to za mało, żebym mogła cokolwiek znaleźć - bezskutecznie szukam już od długiego czasu. Z góry dzięki, gdyby ktoś skończył moje poszukiwania! xD
Już mamy troche z tego soundtracku, więc pora to wszystko zebrać w jedno ;)
1.Liberty X - Just A Little Bit ( Pare razy leciała, ja pamiętam ją głównie jak na obozie w którym Magda chciała zaimponować Dariusowi i wyszła wymodelowana na kajaki, jak dobrze pamiętam. )
2.Kylie Minogue - Chocolate ( Był odcinek, gdzie Nadine pracowała gdzieś na polu, Ellie rozwijała się artystycznie i pomagała w konkursie dla znajomej swego taty i znalazła pracę konkursową Russel'a ze skopiowaną od niej słonicą, a Magda pracowała u fryzjera i ta piosenka leciała gdy zdejmowała buty. Można ją też było usłyszeć gdy Nadine, Ellie i Magda przyszły do jakiegoś pubu aby wyjaśnić sprawę pocałunku Russel'a i Magdy)
3.Rachel Stevens - Sweet Dreams My LA Ex ( Urodziny Ellie. Magda i Nadine zabrały ją do sklepów z ciuchami i gdy się szperały w ciuszkach, właśnie ta piosenka leciała)
4.Shapeshifters - Lola's Theme (Konkretnie nie wiem czy to taki tytuł, znalazłam ją przez czysty przypadek. Jakby coś, moge wysłać e-mailem. W momencie gdy Ellie i Nadine szykowały się na pokaz mody dzięki Annie. Później w końcu dołączyła Magda.)
5.Sugababes - Round Round (Sugababes w GirlsInLove leciały tak częśto, że nie pamętam nawet w którym momencie jaka leciała piosenka)
6.Sugababes - Too Lost In You ( Nie pamiętam dokladnie jak i gdzie, ale wiem, że coś z Dariusem)
7.Sugababes - Round Round (Gdy Ellie i Magda poszły na basen)
8.Joss Stone - Feel In Love With A Boy (Leciała chyba z 2 razy, ale ja pamiętam gdy w odcinku ze skradzioną przez Russela słonicą Ellie, Nadine opowiadła, dlaczego chce pracować gdzieś na polu)
9.Daniel Bedingfield - I Gotta Thru This (Jakiś laluś śpiewał na przesłuchaniu Nadine, gdy ta chciała stworzyć rockowy zespół)
10.Keane - Everybody's Changing (Gdy Ellie wyszła do sklepu po pieluszki dla Jajka i spotkała Dariusa załamanego po rozstaniu ze swoją dziewczyną, rzucała mu chipsy itd)
11.Coldplay - In My Place (leciała na imprezie w domu Dana)
12.Manic Street Preachers - Design For Life; Everything Must Go (Leciała w momencie, gdy Ellie zrywała z Danem)
13.Dido - Here With Me (Gdy Ellie płakała w ramie Nadine jak dowiedziała się, że Russel czytał jej pamiętnik)
14.Daniel Bedingfield - If You're Not The One (leciała na dyskotece, na szkolnej wycieczce, gdy Magda tańczyła z Dariusem)
15.Atomic Kitten - Ladie's Night
16.Atomic Kitten - It's Ok
17.Atomic Kitten - Someone like me
18.Jamelia Superstar (Gdy Ellie zobaczyła piłkarza Robiego)
19.Keane - Somewhere Only We Know
20.Robbie Williams - She's the one (Dan śpiewał tą piosenke dla Ellie na weselu Anny i taty)
21.Fatboy Slim - Praise You (Leciała w odcinku, w którym Anna i tata brali ślub)
22.James Brown - I Feel Good (Na balu filmowym, w ostatnim odcniku)
23.The Temptations - My Girl (Na balu filmowym, w ostatnim odcniku)
24.Oasis - Stop Crying Your Heart Out (Chyba w odcinku po tym jak Russel zdradził Ellie)
25.Will Young - Leave Right Now (Nareszcie, bardzo wyszukiwana piosenka :D kiedy Ellie poznała Jaya!)
26.Geri Halliwell - My chico latino
27.Sugababes - Party in the Club (Intro, nigdzie nie można ściągnąc :/ )
Pozdrawiam :D
P.S. Bardzo byłabym wdzięczna, za podanie tytułu jeśli ktoś zna,piosenki ze ślubu Anny i taty, lecącej dokladnie w momencie kiedy nakładali sobie obrączki coś tam ,,I wanna be with you".
Ej!!!!
Proszę wyślijcie mi piosenki z "Dziewczyny i miłość" na maila kacha_777@op.pl plisss!!!
Będę bardzo wdzieczna...
Moje gg w razie co : 9319649
Proszę o wszystkie piosenki!
PROSZĘ!!!!!!!
a ja bardzo, bardzo chcę wiedzieć jak nazywa się piosenka, która była w jakims tam momencie po tym jak russel zdradził ellie, chodzi o te piosenke ze słowami 'close your eyes' ;d
Nie wiem czy o tą chodzi, ale ta jest na pewno z tego odcinka kiedy Ellie dołuje się po zdradzie Russela.
Starsailor - Way To Fall.
Ja chciałabym żeby ktoś powiedział mi jak nazywa się piosenka w odcinku : " Jak wyglądać na 18 ... " . One wybierają się wtedy do klubu, i lecą jakieś tam piosenki i na samym końcu gdy Nadine jest pijana i one wychodza z tego klubu znaczy uciekają przed noo ... jak on tam sie nazywa ooo Liam - coś takiego . Ona jest taka typowo klubowa, taakie basy . Plizz . Napiszcie mi xD
Hej WIELKIE dzięki za podanie tych wszystkich tytułów...Naprawde bardzo mi się przydały. Jeśli znajdę tę piosenkę o którą prosisz to podam a narazie dodaje tytuł piosenki z odcinka "niewybaczalne" kiedy na samym początku Ellie płacze po zdradzie Rusella:) Groove Armada - Think Twice
Szukam piosenki którą śpiewa taki chłopak na przesłuchaniu do zespołu Nadine. w odcinku w którym Darius'a rzuca dziewczyna, i Magda oznajmia ze Darius sie jej podoba.
Pozdrawiam :*
Jeszcze Natalie Imbruglia - Wrong Impession (chyba leciała jak Ellie po raz pierwszy spotkała się z Russelem sam na sam:p i jak do siebie szli to jakiejś babce rozwalili Hamburgery na ziemie czy coś takiego:)) A tak wogóle nie wie ktoś gdzie można ściągnąć odcinki?
Szukałam w internecie i niestety nigdzie nie znalazłam, ale ja nie mam takiego kłopotu, bo gdy jeszcze Zig Zap puszczał ten serial, nagrywałam każdy odcinek :) :*:*:*
Ja chciałabym żeby ktoś powiedział mi jak nazywa się piosenka w odcinku : " Jak wyglądać na 18 ... " . One wybierają się wtedy do klubu, i lecą jakieś tam piosenki i na samym końcu gdy Nadine jest pijana i one wychodza z tego klubu znaczy uciekają przed noo ... jak on tam sie nazywa ooo Liam - coś takiego . Ona jest taka typowo klubowa, taakie basy . Plizz . Napiszcie mi xD
Szukam piosenki którą śpiewa taki chłopak na przesłuchaniu do zespołu Nadine. w odcinku w którym Darius'a rzuca dziewczyna, i Magda oznajmia ze Darius się jej podoba.
Pozdrawiam :*
ehh.A ja od dłuższego czasu szukam piosenki ktora jest zawsze na początku. Jak pokazują kto gra i kogo itd. pomożecie?
Hmm nie jestem pewna czy o tą chodzi ale jeśli chodzi o intro to jest to Sugababes - Party in the club
a możecie mi powiedzieć co to była za piosenka "powiem nawet że bardzo romantyczna" śpiewał facet po tym jak elie była zadrosna o anne o cos sie znia poklocila i wybrala sie z kumpelami na dyskoteke do ktorej wstep jest dla osob od 18 lat i potem zadzwonily po anne ona po nich przyjechala i obiecala ze nic nie powie tacie ellie jak juz odwiezla kolezanki elly sie znia pogodzila i wlasnie wtym frahgmencie to lecialo;p mysle ze zrozumialyscie co napisalam;D
to byl odc "jak wygladac na 18" błagam o pomoc
Ja bardzo chciałabym wiedzieć jak się nazywał tytuł piosenki z Girls In Tears w ostatnim odcinku kiedy Nadie, Magda i Elli robią sobie zdjęcia i potem na końcu są napisy. Wtedy w tle leci utworek. Bardzo bym po prosiła o tytuł.
Moje gadu-gadu to 12382077.
Proszę o szybką odpowiedź.
Video znajdziecie na tej stornie. Piosenka zaczyna się 7.03 http://www.youtube.com/watch?v=rUoWA0FHyqc
Hej:) Ja znam utworek, który leciał w odcinku, kiedy Ellie zerwała z Russellem: Sade-Ordinary Love(on leci , kiedy wyjaśniają sobie sprawę tego pocałunku w pubie)
A ja poszukuję kawałka, który leciał na końcu odcinka, w którym Ellie się odchudzała, a dokładnie w momencie kiedy tata zabrał ją na wystawę.
Jakby ktoś to znał to byłabym wdzięczna, gdyby napisał.
Pozadrawiam:*
ej, ej, ej! mam meeega wielką prośbę.
kilka dni temu na yt ktoś wstawił odcinek 'dziewczyny w tarapatach'. czy zna ktoś piosenkę, która leci od 0:43? ja jakoś nie mogę jej znaleźć, a jest cudowna! =D
tu jest link: http://www.youtube.com/watch?v=56f6vTo7kuk