BARDZO CHCIALABYM MIEC W DOMU TEN FILM I NIGDZIE NIE MOGE GO ZNALEZDZ. pOMOZCIE MI JESLI KTOS WIE GDZIE GO MOGE DOSTAC DAJCIE MI ZNAC
spróbuj na eMule ja wszystkie odcinki ściągnęłam z tamtąd wpisz po angielsku tyt.potem to samo ale z końcówką .txt......i życze miłego oglądania
Wlasnie to znalazlam jesli ktos posiada HBo niech nagra a potem udostepni na jakims serwerze.
DUMA I UPRZEDZENIE
komedia romantyczna
(Pride And Prejudice)
USA, 2003, 104 min.
Reżyseria: Andrew Black
Obsada: Orlando Seale, Kam Heskins
Kanał: HBO
Emisje: 2004.11.14 11:45
2004.11.18 16:10
2004.11.23 08:10
2004.11.26 13:40
Ja także mam modemowy dostęp do netu, Proszę, pomóż mi!!!!!!!!!Bardzo chciałabym mieć ten serial, odpowiedz na mgrzadzielewska@interia.pl Jeśli mogłabyś nagrać go na płyty, byłabym Ci dozgonnie wdzięczna! Pokryję wszelkie koszty. Maria
BARDZO CHCIALABYM MIEC W DOMU TEN FILM I NIGDZIE NIE MOGE GO ZNALEZDZ. pOMOZCIE MI JESLI KTOS WIE GDZIE GO MOGE DOSTAC DAJCIE MI ZNAC
To nie jest film tylko serial!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dlatego nie mozecie go dosta, ja te potwornie chcialam go zobaczyc bo to moja ukochana ksiáka Jane Austen, i jest z jednym z moich ulubionych aktorów, ale sie zorientowalam, ze to serial i niestety nigdzie sié tego nie dostanie.
a ja ostatnio w telewizji widzaiałam film "Duma i uprzedzenie". był to film pełnometrażowy. była to wersja z 2003 roku. film był na HBO. następny raz będzie we wtorek czyli 27 tylko nie pamiętam o której. można sprawdzić na stronie Canal+
Hejka!
Poniewaz nie mam czasu pilnowac kiedy, komu, jak i gdzie wyslalam, oglaszam ogolnie, ze jesli ktos nie sciagnal sobie jeszcze P&P ze stronki to moge mu nagrac i przeslac poczta. Prosze tylko o maila :).
Pozdrawiam!
Joanna Loana
Czesc Asiu. Dzieki, wielkie dzieki za udostepnienie serialu. Wczoraj znalazlam twoje info o stronie z ktorej mozna sciagnac serial, szybciutko zainstalowalam Nova Torrent i dzis po 24 godzinkach mam caly serial na moim komputerze. Bardzo szybko i przyjemnie sie sciagnelo wiec dzis robimy sobie wieczor z Colinem Firthem:)
Hej tu Brygida-była bym niezmiernie wdzięczna jeżeli przesłała byś mi te stronki. Jeżeli mogę w czymś pomóc to jestem otwarta na współpracę,mój mail to: brydzia6@op.pl-bardzo dziękuję i niecierpliwie czekam
Wiecie co? Jeśli macie kartę kredytową, możecie sobie kupić "Dumę i uprzedzenie" w Amazon.com. A dokładniej tutaj znajdziecie różne wydania serialu w wersji DVD:
http://www.amazon.com/exec/obidos/search-handle-form/102-0707124-0815347