PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94339}

Dragon Ball Z

1989 - 1996
8,5 83 tys. ocen
8,5 10 1 83276
8,8 11 krytyków
Dragon Ball Z
powrót do forum serialu Dragon Ball Z

Co myślicie ja uważam że Super Vegito, choć nie da się tego do końca zweryfikować a dlaczego tak uważam, Gotenks SSJ miał moc prawdopodobnie taką jak SSJ2, osiognoł SSJ3 pomijając jedną transformację. A składał się z dwóch supersajanków pierwszego poziomu. Nie inaczej w tym przypadku Goku idzie tylko JEDEN poziom wyżej, a Vegito składał się z SSJ3 i bardzo mocnego SSJ2, druga sprawa że moc Vegito nie musiała być na fullu nie wiadomo czy to był limit czy wystarczyło by tylko mieć przewagę na BUU, transformacja sajańska była na poziomie pierwszym.

ocenił(a) serial na 10
angelus_5

Wiesz,nikt ci tutaj nie odpisał bo po pierwsze:Nie dałeś zbyt pozytywnej oceny temu serialowi a zazwyczaj nikt tu z takimi nie piszę a po drugie to jest temat o DBZ a SSJ4 to jest w żałosnym GT...,ale skoro już pytasz to oczywiście że Super Vegito by wygrał,ogólnie postacie z GT nie wydawały się za silne moim zdaniem.

ocenił(a) serial na 8
patryk250

Oceniłem go z perspektywy dzisiejszego dnia, naprawdę fabuła wydaje się nie logiczna w wielu wypadkach nie chce już o tym pisać, ale bylo coś co sprawiało że serial powalał walki muzyka sam tak naprawdę nie wiem.