PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 497 tys. ocen
8,2 10 1 496994
7,5 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Uwielbiam ją! Ma coś takiego, że nie mogę oderwać od niej wzroku. Niebanalna uroda i w ogóle - cała jej postać jest genialna. Z lekka neurotyczna, ale ja bardzo lubię takie postaci. Co Wy o niej myślicie?

suasex

http://www.totallycrap.com/galleries/galleries_olivia_wilde2/
można pofolgować sobie

ocenił(a) serial na 10
suasex

oprócz tego, że jest piękna - nic więcej w niej ciekawego nie ma. Zbyt drażni swoją grą, która jest przeciętna i odbiega poziomem od innych. Szuka się jej na siłę jakiejś roli, specjalnie dodając nowe wątki, jak choroba Huntingtona czy lesbijski seks. Dla mnie najgorsza z całej obsady Housa jak się dotychczas pojawiła.

sarimatian

piękna to przesada, ładna ale proszę och proszę podziel się czego ty oczekujesz od aktorki poza byciem ładną...

brzus_2

Teraz ja Ciebie proszę!! Jak jest ładnym beztalenciem to niech się na modelkę wynosi! Ja od aktorki oczekuję gry, która by mnie nie irytowała swoją sztucznością przez 3/4 odcinka...

Finding_Neverland

a nie sądzisz że jej rola taka poprostu może być? ale sorry napisałaś tyle wpisów na swoim blogu że NA PEWNO masz rację

brzus_2

Nie mówię, że mam rację NA PEWNO. Poza tym mój wpis bardziej odnosił się do mojego przedmówcy, o tym, czego można oczekiwać po 'ładnej aktorce'... Może ona ma taka być, ok, niech jej będzie. Tylko, że w takim razie odnoszę wrażenie, że wciskają ją na siłę. Wolałam stary zespół, prawdę powiedziawszy - Chase'a, Cameron i Foremana z początkowych serii. Olivia Wilde mi tam w ogóle nie pasuje. Ale to moje zdanie.

użytkownik usunięty
Finding_Neverland

Moze jej role jakis rezyser/scenarzysta wlasnie tak sobie wyobrazil i
napisal, a ona ja tak jak trzeba gra. A uroda...:> przypomina mi w pewnym
sensie moja kolezanke, ale i tak daleko jej do niej:>

ocenił(a) serial na 10
suasex

Olivia Wilde była świetna jako Alex w 2 sezonie "O.C."

suasex

jeśli masz HBO oglądnij "Skradziony notes"