Hej mam pytanie,
od kiedy Cameron i Chase się spotykają?
Wiem tylko, że zaczęło się od odcinka, kiedy
Cameron sie naćpała, ale co było dalej,
czy spotykali się nadal, a jeśli tak to długo??
Może mi ktoś strescic?
Z góry dzięki :) pozdrawiam..
Nie orientuję się za bardzo w tych wszystkich seriach i poszczególnych odcinkach, ale z tego co pamiętam, to od odcinka, w którym Cameron eksperymentowała na narkotykami do oficjalnego jej związku z Chase'm minie sporo czasu (chyba dopiero kiedy House zwolni Chase'a ze swojego zespołu). Aczkolwiek, przez ten cały czas będą mieli jeszcze kilka "schadzek":)
Jeśli ktoś nie oglądał wszystkich sezonów niech nie czyta(spoilery)
Tym bardziej radzę to założycielowi tematu,bo nie pomieści tego ;) Więc radzę obejrzeć wszystkie sezony.
Odcinek jak Cameron się naćpała i przespała z Chasem był na początku 2 sezonu,później w 3 sezonie Cameron rozmawiała z Formanem.I forman powiedział jej że nie warto czekać na ta właściwą miłość,Cameron to przemyślała i w Walentynki powiedziała Chase'owi, że są kumplami z pracy i związek by się nie udał więc zaproponowała mu bezinteresowny seks ;) Chase się oczywiście zgodził,później po paru odcinkach powiedział że chce więcej niż bezinteresowny seks,a Cameron powiedziała że nie dotrzymał umowy i nie było nawet seksu ;) Chase przypominał ciągle Cameron że ją kocha i chce z nią być.House zwolnił Chase a Cameron postanowiła odejść.Forman też się posypał.Cameron poszła w ten dzień jak Chase został zwolniony,do jego domu i powiedziała że chce z nim być.W 4 sezonie byli razem no i od 4 sezonu był nowy skład.W sezonie Chase jej się oświadczył po śmierci Kutnera.Wzięli ślub w ostatnim odcinku 5 sezonu.W 6 sezonie Forman był na początku szefem wyrzucił 13 i Taub odszedł.I wrócił stary skład i House wrócił z odwyku.Chase zabił pacjenta bo pacjent był prezydentem który chciał zrobić duże mordy na innym kraju,Chase wolał zabić jednego typa który by spowodował śmierć milionów ludzi niż pozwolić go uleczyć.Chase trzymał to w tajemnicy z formanem przed Cameron.Chase próbował wszystkiego poszedł do kościoła,zapił się.W końcu powiedział Cemeron,ona próbowała go zrozumieć.Postanowili wyjechać z New Jersey i rzucić prace.Wiec został by tylko forman bo taub i 13 odeszli,więc House tak namieszał że Chase postanowił zostać u House.Chase wiedział że wyżywa się na innych bo nie potrafi się pogodzić że jej mąż jest mordercą.Chase powiedział Cameron że powiedział House'owi że zostaje i czy jak ona chce zostać zamiast niego to niech zostanie,ale Cameron się wkurzyła i wygarnęła House'owi że zmienił House i nie ma dla nich powrotu.Cameron wróciła pod koniec 6 sezonu i dała papiery rozwodowe Chase'owi,Chase podpisał.Zamknęli wszystkie drzwi od szpitali i był zakaz wychodzenia na korytarze bo zniknęło niemowle.Oczywiście zaczęli rozmawiać i się przespali.A Cameron odeszła,znów.Ma wrócić w 7 sezonie na 3 odcinki ale nie wiadomo czy wróci bo pracuje nad filmem.
amm. dzięki za streszczenie :)
Ogólnie rzecz biorąc, to oglądam Housa od niedawna
i nie pokolei ale zainteresował mnie ten wątek z Cameron i Chasem :)
Mam jeszcze jedno pytanie:
w którym odcinku ona powiedziala ze chce z nim byc,
oraz w ktorym odcinku byly walentynki?
Dzięki z góry.
Pozdrawiam.