Chciałam sie upewnić,czy od tego bohatera scotty to dziewczyna cierpi na chorobe psychiczną?? Tak? bo serial oglądałam od początku później przestałam i teraz staram się śledzic co niedziele na TVN7 -i jak to będzie że,on i siostra Lilly będa razem?I jak ktoś mógł mi streścić charakterystyke Lilly.bo wiem że,ona miała problemy z siostrą..
Tk dokładnie to nie wiem o co im poszło ale Lilly przygarnie jakoś tą swoją siostrę do siebie a kiedy dowie się że ona i Scotty coś ze sobą kręcą to ją wyrzuci z mieszkania. A Scotty i siostra Lilly nie będą razem. A co do jego dziewczyny to tak jest chora psychicznie i potem umrze.
Jego dziewczyna cierpi na chorobę psychiczna ("widzi olbrzymy"). A to, że Scotty będzie z jej siostrą. Po prostu sie spotkają, umówią itp.
Lilly ma problemy z siostrą, bo o ile mnie pamięc nie myli to jej siostra przespała się z Lilly byłym mężem. Poza tym Lilly ciągle pakuje się w jakieś kłopoty, a ona musi ją z nich ciągle wyciągać (ma juz tego dosyć).
Myślę, że chyba odpowiedziałam dobrze na powyższe pytania :P
Pozdrawiam
Sorki mały błąd w tekście To jej siostra pakuje się ciągle w jakieś problemy, a Lilly musi ja wyciągać z nich.
Zdaje się, że Lily nie była mężatką... Ten facet z którym przespała się Chris to był chyba jej narzeczony... Ale pewna nie jestem :)
Lilly pokłociła sie ze swoja siostra o te tamta przespała sie z narzeczonym Lilly jakos tak przed slubem i Lilly sie o tym dowiedziała. Ale nie tylko to było powodem ich kłótni chodzi o to,że matka Lilly była alkoholiczka i Lill musiała sie cały czas zajmowac matka sama, a Christina(by chyba tak ma na imie siostra Lilly) wogole jej w tym nie pomagała tylko cały czas sie "bawiła" zyciem i wpakowywala sie w rozne dziwne historie :). A ze Scottym to była taka historia ze on zaczal spotykac sie z Christina a Lilly ktore wczesniej pogodzila sie z siostra dowiedziawszy sie kto jest nowym obiektem westchnień wyrzuciła siostre z domu bo zdaje sie ze wreszcie zrozumila ze cos tam czuje do Scotty'iego :).
Mam nadzieje ze w miare przejrzyscie to wytlumaczylam ale jesli cos jest nie jasne to prosze pisac na maila: motylek24@poczta.fm
PS.Z góry przepraszam za jakies bledy, strasznie dawno ogladalam DZ wiec moge czegos nie pamietac lub popltac jakies fakty :)