PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=93637}

Dotyk anioła

Touched by an Angel
1994 - 2003
6,3 10 tys. ocen
6,3 10 1 10199
7,0 3 krytyków
Dotyk anioła
powrót do forum serialu Dotyk anioła

Witam! Uwielbiam ten film i bardzo, bardzo chciałabym go mieć na dvd lub vhs. Niestety nigdzie nie mogę go znaleźć. Próbowałam go kupić z oficjalnej strony "Dotyku Anioła", przygotowałam już pieniądze na wymianę, ale okazało się niestety, iż ten format dvd nie pójdzie na polskim sprzęcie. Nie wiem co mam robić.
Gdzie znajdę chociaż kilka odcinków?
Czy ten serial będzie dostępny w Polsce na dvd?
Może ktoś ma gdzieś ten serial?
PROSZĘ, POMÓŻCIE!

indiana_jones

teraz on przeciez leci na Polsacie w soboty o 17.00

ocenił(a) serial na 10
BlueSky

Wiem, że serial leci obecnie na polsacie. Jednak na początku mojego poprzedniego wpisu zaznaczyłam, iż chciałabym posiadać ten film na dvd.

ocenił(a) serial na 10
indiana_jones

Ja na przykład posiadam kartę telewizyjną na swoim komputerze i zgrywam z telewizji karzdy odcinek na bierząco, też chciałam mieć ten serial na zawsze na płytach DVD, ale nie wiedziałam jak go zdobyć teraz o ile POLSAT nie przestanie go emitować spełnie swoje marzenie choć pewnie zajmnie ono "trochę" płyt DVD

bilinskaaga

mam pytanie czy wiesz skąd teraz można ściągnąć ten serial?

ocenił(a) serial na 9
indiana_jones

Jesli bardzo bardzo potrzebujesz miec dvd - polecam www.amazon.com (bez polskiej wersji) - ale po angielsku, francusku, hiszpansku i bez polskiego + drogo. Ewentualnie poczekanie na pojawienie sie polskiej wersji na dvd (tylko kiedy?) Sama czekam...
Pozdrawiam